Albert González – Fotoperiodista

La meva única arma és la meva càmera….

Dins del projecte digital “ClickalMiP“, que realitza l’alumnat de sisè de l’escola amb la col·laboració de Territoris.cat, hem rebut la visita del fotoperiodista Albert González.
L’Albert, és un professional que té experiència en capturar moments en les zones en guerra, per tant, les imatges que hem observat avui no ens han deixat indiferents.
Tot l’alumnat de primària, ha pogut interactuar amb aquest periodista, que ens ha explicat les seves vivències i les experiències més dures que ha viscut en les zones de conflicte.
El contingut ha estat adaptat segons l’edat dels infants, els més petits han fet una valoració de les imatges del dia a dia de la població del Sudan del Sud i han aportat les seves experiències personals i inquietuds sobre el tema.
Amb les noies i els nois més grans, s’han analitzat les fotos més intenses i també s’ha valorat la funció d’un professional de la imatge en situacions extremes.

De les qüestions més interessants que han sorgit, caldria destacar: el patiment emocional de la gent que treballa en la primera línia de la guerra i tot allò que aporten a la resta de la societat, perquè puguem prendre consciència d’aquestes situacions.

L’Albert ha compartit amb nosaltres opinions molt personals i visions que ha anat assolint durant el seu recorregut professional sobretot en la zona d’Àfrica.

El claustre del MiP, Albert, t’agraeix la teva participació a l’escola i la proximitat que has tingut amb els nens i nenes.

– CLICK A LA IMATGE PER VEURE L’ÀLBUM-

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>