Primer premi al millor projecte (Student Awards 2019)

El passat dissabte 8 de juny, l’escola Mestre Ignasi Peraire va assistir al certamen Student Awards 2019 que organitza mSchools.

L’alumnat de quart va arribar a la Farga com a finalista amb el seu projecte @dona’t. Davant del seu estand, va explicar al jurat que escoltava amb atenció, en què consistia la seva proposta.

El paper de la dona en les entitats del municipi va despertar l’interès dels allà presents, que els van fer preguntes referents a l’organització i al desenvolupament del treball.

La comunitat educativa del MIP vam poder gaudir d’una jornada d’emocions, sensacions i experiències de manera conjunta i vam valorar de manera molt positiva tot aquest aprenentatge tan significatiu i el vincle que @dona’t ha creat entre totes nosaltres.

@dona’t va guanyar el primer premi al millor projecte i la barreja de sensacions va ser inexplicable.

La fusió entre tecnologia, expressió, col·laboració i educació és l’escola que volem aconseguir, per avui i per demà, per tant, al MIP seguim apostant pel canvi.

Gràcies Albada, ACUDAM, Associació Sardanista, Aula d’Extensió Universitària, Mans Unides, AMPA MIP, Amics de la Popa, Associació contra el càncer, Creu Roja, G.E. Serralada, famílies, nens i nenes, Ajuntament de Mollerussa i sobretot als nostres companys i companyes per recolzar-nos sempre.

1 comentari

  1. Xavier

    Moltes felicitats ! La feina ben feta té reconeixement. I moltes gràcies per deixar-nos gaudir com a pares i mares d’aquestes experiències

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>