REPTE 7 – “JOCS TRADICIONALS”

Hola famílies, nens i nenes!

Aquí us plantegem el setè repte:

JOCS TRADICIONALS!

Feu un CLIC sota la imatge (Repte 7 jocs tradicionals). Hi trobareu l’explicació d’aquest següent repte.

Repte7 Jocs tradicionals

Si FEU UN CLIC AL VÍDEO hi podreu observar: idees i un ampli ventall de recursos lúdics elaborats amb material reciclat, de rebuig, d’ús quotidià…. ja sigui en l’àmbit domèstic o escolar. 

Podeu ensenyar-nos a jugar a algun joc que ja tingueu….o elaborar (amb material de rebuig, reciclat…o d’altres) els vostres propis jocs.

Podeu enviar-nos FOTOS I/O VÍDEOS de diversitat de jocs: jocs de taula d’arreu del món, jocs tradicionals del món de carrer, altres tipus de jocs i/o altres possibilitats lúdiques….

Els jocs de taula ofereixen múltiples possibilitats educatives: concentració, estratègia, càlcul, creativitat… i tot des d’una vessant lúdica molt atractiva i motivadora. Amb els jocs de carrer, per la seva banda, recuperem l’herència lúdica dels jocs que es duien a terme a les places i aceres de les ciutats i pobles d’arreu del planeta. I potenciem el moviment, coordinació, atenció… i… la socialització.

Així doncs, voleu jugar?

Nosaltres sí, esperem els vostres jocs, segurament seran molt útils i molt divertits!

Animeu-vos!!!

Una abraçada gegant per a tots i totes!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>