La guerra de Síria i l’arribada de refugiats a Grècia

Avui analitzem la guerra de Síria. Valorem la contradicció de la comunitat internacional que per una banda defensa els Drets Humans i per altra tanca fronteres impedint l’arribada de persones que fugen dels seus orígens per por a la mort imminent.

Open Arms una ONG pionera en adornar-se del que està passant a la mediterrània, rescata les persones que es desplacen per alta mar.

Grècia, país acollidor, ara reivindica que no té recursos per rebre més gent i per això, demana ajuda a la comunitat internacional.

Reflexionem sobre les últimes notícies dels guardacostes grecs i la seva manera d’actuar front l’arribada d’immigrants que provenen dels països de l’Orient.

Arribem a la conclusió que nosaltres tenim moltes coses a fer per poder viure en pau en aquest món farcits de guerres mogudes per interessos de molt pocs.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>