PSICOMOTRICITAT I EDUCACIÓ FÍSICA INICIAL

12-06-2020

HOLA ENXANETES!!!!??

AVUI PENJO L’ÚLTIMA ENTRADA DEL BLOC QUE ENS HA ACOMPANYAT DURANT AQUESTS MESOS.

HA ESTAT UN CURS ATÍPIC, PERÒ ESPERO I DESITJO QUE TAMBÉ HAGIU APRÈS MOLT I GAUDIT FENT LES TASQUES.??

US HE TROBAT MOLT A FALTAR I TAMBÉ PODER COMPARTIR TOTES LES VIVÈNCIES I APRENENTATGES A L’ESCOLA, I PODER VEURE-US EN PERSONA, ABRAÇAR-VOS, RIURE, JUGAR, COMPARTIR, SENTIR…PERÒ ALMENYS US HE VIST PELS MEETS QUE HEM FET I HEM ESTAT EN CONTACTE PER LA WEB I EMAILS AMB LES FOTOS I VÍDEOS QUE HEU ENVIAT. MIL GRÀCIES DE TOT COR.??

PER ACABAR US PROPOSO:

TASCA 1

UN REPÀS DE LA WEB I FEU TOT EL QUE NO HEU POGUT FER O SI VOLEU REPETIR ALGUNA QUE US HAGI AGRADAT.

TASCA 2

UN ESCAPE ROOM PER A TOTA LA FAMÍLIA! ES DIU: “LA CAIXA MISTERIOSA”.

ÉS UN PUNT DE PARTIDA PER A TREBALLAR LES VIVÈNCIES EMOCIONALS QUE HAN TINGUT ELS INFANTS DURANT AQUEST LLARG PERÍODE DE CONFINAMENT.

JUGUEU EN FAMÍLIA JA QUE NO TOTES LES PROVES SÓN FÀCILS. ES TRACTA DE QUE COOPEREU I GAUDIU TOTS PLEGATS I PLEGADES. ÉS RECOMANABLE JUGAR D’ES D’UN ORDINADOR PORTÀTIL O SOBRETAULA. SOM-HI!

MAI SAPS QUE POT HAVER-HI DINS D’UNA CAIXA AMAGADA AL BOSC…OBRIR-LA, DEIXAR-LA…TOT DEPÈN DE VOSALTRES…QUAN ESTIGUEU PREPARATS I PREPARADES HO FAREU. AJUDEU A LA SAHANI A DESXIFRAR QUI ÈS, QUÈ VOL…EN AQUEST MERAVELLÓS VIATGES DE DESCOBERTA D’UN MATEIX.

CLIQUEU LA IMATGE PER COMENÇAR O L’ENLLAÇ DE SOTA:

https://sites.google.com/view/escaperoomcaixamisteriosa/presentaci%C3%B3

I PER ACOMIADAR AQUEST CURS DIR-VOS QUE PASSEU UN MOLT BON ESTIU, I GAUDIU FENT ACTIVITAT FÍSICA ON MÉS US AGRADI!!I SOBRETOT MOLTA SALUT I QUE SIGUEU SENT FELIÇOS I FELICES!!??

UNA ABRAÇADA ENORME I MIL PETONS!!??

NOELIA

 

 

05-06-2020

HOLA NENS I NENES!!QUÈ TAL????

QUE LENT O RÀPID PASSA AL TEMPS DE VEGADES. JA HI SOM AL MES DE JUNY I QUEDA POC PER L’ESTIU…SEMBLA MENTIDA NO??

AQUESTA SETMANA US PROPOSO MÉS TASQUES PER FER!!ESPERO QUE US AGRADIN I US HO PASSEU MOLT BÉ. ÀNIMS!!

1.EL CUC I LA GALLINA

UN FA DE CUC I L’ALTRE DE GALLINA. A LA SENYAL EL CUC S’ESCAPA I LA GALLINA CONTA FINS A 10 ABANS D’ANAR A ATRAPAR EL CUC. QUAN L’ATRAPA S’HA DE QUEDAR BEN QUIET I LA GALLINA L’HA D’ARROSSEGAR FINS AL PUNT DE SORTIDA. QUAN ARRIBA LA GALLINA S’HA DE MENJAR EL CUC…A PESSIGOLLES! PODRÀ EL CUC ESCAPARS-SE DE LA GALLINA?

2.GLOVOLEI

TENIU GANES DE FER UN PARTIDET DE VOLEI? NO MÉS NECESSITEU UNA XARXA (PAL D’ESCOMBRA), SEURE AL TERRA I UN GLOBUS. LA NORMA PRINCIPAL ÉS QUE NO ENS PODEM AIXECAR DEL TERRA PEL COLPEJAR EL GLOBUS.

3.HANDBOL ESTÀTIC

DOS JUGADORS/ES. ES POSEN A 3 METRES DE DISTÀNCIA L’UN/A DE L’ALTRE/A AMB LES CAMES OBERTES. L’OBJECTIU ÉS FER PASSAR UNA PILOTA PER SOTA DE LES CAMES DE L’ALTRE JUGADOR/A I INTENTAR QUE NO ENS PASSI PER SOTA DE LES NOSTRES. PODEU JUGAR A 5 GOLS O POSAR UN TEMPS.

4.LES DUES TORRES AMB PEUS

AGAFA 4 GOTS PER PARTICIPANT. A LA SENYAL HEU D’INTENTAR CONSTRUIR DOS TORRES. POSEU DOS GOTS CAP AMUNT I DOS CAP AVALL. FEU LA TORRE APILANT-LOS BASE A BASE. QUI SERÀ EL MÉS RÀPID? I VIGILEU NO FEU CAURE ALLÒ QUE TENIU CONSTRUIT…

5.RECOLLIR AMB ELS PEUS I D’ESQUENES

POSAR 4 OBJECTES A DINS. QUAN ES FICA UN OBJECTE S’HA DE TORNAR AL PUNT D’INICI PER PODER FICAR UN ALTRE OBJECTE.

6.L’EQUILIBRISTA QUE SEU

POSA’T UN OBJECTE AL CAP I INTENTA SEURE AL TERRA SENSE TOCAR-HO AMB LES MANS. DESPRÉS AIXECAT SENSE QUE CAIGUI.A VEURE QUI HO ACONSEGUEIX????

7.BUSCAR TRESSORS

POSEU UN MUNT D’OBJECTES DINS D’UNA GALLEDA, TAPEU-LOS AMB UNA MANTA O EL QUE TINGUEU. A LA SENYAL HEU DE TROBAR EL QUE US DIGUIN. EL PRIMER QUE HO TROBI SUMA EL PUNT.

8.GUILLERMO TELL

HEU DE COL.LOCAR UN OBJECTE A SOBRE D’UN ALTRE. L’OBJECTIU ÉS COLPEJAR AMB UNA PILOTA I FER CAURE L’OBJECTE QUE ESTIGUI ADALT SENSE QUE ES TOMBI EL DE SOTA.

9.QUI TIRA MÉS AMPOLLES

FEU DIFERENTS PARTIDES, VARIANT LA MANERA DE LLENÇAR (AMB LA DRETA, AMB L’ESQUERRA, PER SOTA LES CAMES, SENSE QUE LA PILOTA TOQUI AL TERRA, AMB EL PEU…).

10.CONNECTA 4

FER UN CIRCUIT. US HEU DE DESPLAÇAR FENT LES ACCIONS MOTRIUS ACORDADES. QUAN ARRIBEU AL TAULER DE JOC POSA UNA FITXA I TORNA AL PUNT DE PARTIDA. SURT L’ALTRE JUGADOR/A. QUI FA 4 EN LÍNIA GUANYA LA PARTIDA. SI NO TENIU EL JOC FÍSIC EL PODEU FER EN PAPER. AQUÍ US DEIXO UN ENLLLAÇ DE COM ES FA, CLIQUEU: https://www.youtube.com/watch?v=MPYUVF6vddg

EM PODEU SEGUIR ENVIANT ALGUNA FOTO, VÍDEO O EMAIL  A: Psicomotricitat@enxanetaterrassa.cat

UNA ABRAÇADA BEN FORTA!!??

NOELIA

 

 

 

29-05-2020

HOLA ENXANETES!!COM VA???

AQUESTA SETMANA US ANIMO A FER LES SEGÜENTS TASQUES:

US PROPOSO UN GENIALLY AMB DIFERENTS REPTES PER FER EN FAMÍLIA. CLIQUEU L’ENLLAÇ:

https://sites.google.com/view/ef-a-casa/40?authuser=0

 

AQUÍ TAMBÉ TENIU UNA OCA MOLT DIVERTIDA AMB MOVIMENT. VINGA!!! CLIQUEU L’ENLLAÇ:

https://sites.google.com/view/ef-a-casa/72

I PELS DE 2N COM ESTEU TREBALLANT ELS HÀBITS SALUDABLES, HE TROBAT UN “ESCAPE ROOM” PER FER AMB FAMÍLIA. HO PODEU FER ELS ALTRES CURSOS TAMBÉ, D’ACORD??A VEURE QUI ARRIBARÀ AL FINAL!!! ÀNIMS!!✌✌? CLIQUEU L’ENLLAÇ:

https://sites.google.com/safamasnou.com/escape-room-habits-saludables/p%C3%A0gina-principal

SI VOLEU EM PODEU SEGUIR ENVIANT ALGUNA FOTO, VÍDEO O EMAIL  A: Psicomotricitat@enxanetaterrassa.cat

UNA FORTA ABRAÇADA VIRTUAL I MIL PETONS!!??

NOELIA

 

 

22-05-2020

HOLA!! QUÈ TAL? COM ESTEU?? ?

AQUESTA SETMANA US PROPOSO UNES TASQUES D’ EXPRESSIÓ CORPORAL PER TREBALLAR EL MOVIMENT A TRAVÉS DEL BALL. ENDAVANT!!

INFANTIL✌✌

GANGNAM STYLE                                                  SUPERSTARS ELSA I ANNA

                 

UNA AUTÈNTICA SUPERHEROÏNA!                     OSITO GOMINOLA

                    

EL POLLET MÉS BALLARUC!                              ESCOLLIU PERSONATGE…GAT, BRUIXA? I A BALLAR!!

                   

CICLE INICIAL 1R-2N✌✌

ASEREJÉ                                                              ANGRY BIRDS

                

TURN UP THE LOVE                                             SHAKY SHAKY

             

UN POCO LOCO- COCO                                      I GOTTA FEELING

             

MIMIMI                                                                  TIMBER

             

TAMBÉ PODEU BALLAR ALTRES CANÇONS, D’ACORD?? I SI VOLEU M’ENVIEU ALGUN VÍDEO O FOTOS A:

Psicomotricitat@enxanetaterrassa.cat

MIL PETONS I A MOURE’NS!!??

NOELIA

 

15-05-2020

HOLA PRECIOSOS I PRECIOSES!! ??

QUINA ALEGRIA M’HA FET VEURE-US AL MEET!!!

AQUÍ TENIU DIFERENTS TASQUES PER FER AMB UN VÍDEO CADASCUNA. SOM-HI!!??

1.AIR XANCLA

CADASCÚ AGAFA UNA XANCLETA (O DOS, UNA PER A CADA MÀ). L’OBJECTIU ÉS MARCAR GOL A L’ALTRE. LA PILOTA NO ES POT AGAFAR, S’HA DE COLPEJAR. PODEU FER PARTITS A 5 GOLS O POSAR UN TEMPS.

2.CURSA DE CULS

NECESSITAREU UNS DRAPS PER POSAR-LOS AL CUL. US COL.LOQUEU A UN COSTAT I A UNA DISTÀNCIA ES POSA UN OBJECTE (AMPOLLA). A LA SENYAL HEU DE DESPLAÇAR-VOS ARROSSEGANT EL CUL. LES MANS HAN D’ESTAR EN TOT MOMENT AL CAP. NOMÉS ES PODEN TREURE PER AGAFAR L’OBJECTE.

3.VELOCITAT DE REACCIÓ MÀSTER

UN ENFRONT DE L’ ALTRE I AL MIG UNA TAULETA O CADIRA AMB UNS 5 OBJECTES A SOBRE. LA PERSONA QUE DIRIGEIX POT DONAR LES CONSIGNES ALS PARTICIPANTS (SALTAR COM GRANOTES, COM CAVALLS, TOCAR-SE EL NAS…), PERÒ EN UN MOMENT DONAT NOMBRA UN DELS OBJECTES. QUI L’AGAFA PRIMER GUANYA UN PUNT.

4.TREURE CUES

COL.LOQUEU-VOS EL MITJÓ A LA CINTURA. A LA SENYAL, HEU D’INTENTAR AGAFAR EL MITJÓ DE L’ALTRA ABANS DE QUE US EL PRENGUI A VOSALTRES.

5.EL PONT D’AIGUA

HEU DE POSAR TRES O MÉS GOTS IGUALS PLENS D’AIGUA FENT FILERA. UTILITZEU UNA PILOTA DE PING-PONG O FEU UNA PILOTA DE PAPER I L’EMBOLIQUEU AMB UN PLÀSTIC (FILM) PER A QUE NO S’ENFONSI. BUFANT HEU DE FER QUE LA PILOTA PASSI DE GOT EN GOT FINS EL FINAL (PODEU POSAR UN GOT BUIT). HO ACONSEGUIREU???

6.LA CARRETILLA

PODREU TRANSPORTAR ELS OBJECTES FENT LA CARRETILLA? POSEU-VOS ELS OBJECTES A L’ESQUENA I DEIXEU-LOS A LA GALLEDA SENSE PERDRE LES FORCES. ANEU AMB COMPTE, D’ACORD?

7.PASSAR AMB LA BARBETA

AGAFEU UN OBJECTE ENTRE LA BARBETA I EL PIT. L’HEU DE PASSAR A UNA ALTRA PERSONA. LES MANS LES HEU DE POSAR DARRERE L’ESQUENA.

8.EL TREN COOPERATIU

UTILITZANT NOMÉS ELS PEUS…PODREU TRANSPORTAR TOTS ELS OBJECTES SENSE QUE CAIGUIN? UTILITZEU OBJECTES FÀCILS D’AGAFAR AMB ELS PEUS (QUE SIGUIN TOVETS). CADA VEGADA QUE DIPOSITEU UN OBJECTE A LA GALLEDA HEU DE CANVIAR DE POSICIONS.

9.DE PEUS A MANS

IMPULSEU CAP AMUNT TOT TIPUS D’OBJECTES AMB ELS PEUS I AGAFAR-LOS SENSE QUE CAIGUIN A TERRA…QUANTS ETS CAPAÇ D’AGAFAR? VARIA ELS TAMANYS DELS OBJECTES PER FER-HO MÉS DIFÍCIL. I AMB L’ALTRA CAMA?  QUANTS POTS AGAFAR AMB EL PEU QUE NO DOMINES TANT?

10.FUTGOLF

POSEU UN RECIPIENT A UNA DISTÀNCIA. HEU DE COLPEJAR AMB EL PEU UN OBJECTE TOU (PELUIX) I INTENTAR FICAR-HO DINS EL RECIPIENT. SI FALLEU HEU DE COLPEJAR L’OBJECTE DES D’ON ESTIGUI. ACONSEGUIREU UN HOLE IN ONE? PODEU ANOTAR ELS COLPEJOS QUE ANEU FENT EN UN PAPER COM AL MINI-GOLF.

11.PELUIX-BÀSQUET

CADASCÚ TÉ DOS PELUIXOS (SI VOLEU MÉS, PERFECTE). A LA SENYAL HEU DE LLENÇAR UN I INTENTAR FICAR-HO. SI FALLEU L’HEU D’ANAR A RECOLLIR I TORNAR A LLENÇAR.

12.FUTCESTO

NECESSITEU UNS QUANTS MITJONS DOBLEGATS O PODEU FER UNES PILOTES DE PAPER DE DIARI. L’OBJECTIU ÉS INTENTAR FICAR EL MÀXIM NOMBRE DE PILOTES DINS D’UN RECIPIENT FENT EL COLPEIG AMB EL PEU. SEMBLA FÀCIL? PROVEU!!?

13.REPTE DE L’AMPOLLA

HEU D’ACONSEGUIR QUE L’AMPOLLA CAIGUI DRETA DESPRÉS DE QUE GIRI A L’AIRE. PRIMER HO HEU DE FER AMB LA MÀ DRETA I DESPRÉS AMB L’ESQUERRA. INVENTEU DIFERENTS MANERES DE LLENÇAR (D’ESQUENES, PER SOTA LES CAMES, ETC…).

14.DRETA-ESQUERRA O TERRA, MAR I AIRE

ELS SALTS S’HAN DE FER AMB ELS PEUS JUNTS MENYS QUAN ÉS DÓNA L’ORDRE DE MIG QUE ELS HAN DE SEPARAR. PODEU JUGAR AMB LES VIDES. CADA VEGADA QUE US EQUIVOQUEU EN PERDEU UNA.

US RECORDO LA DIRECCIÓ PER SI EM VOLEU ENVIAR MÉS EMAILS: Psicomotricitat@enxanetaterrassa.cat

UNA FORTA ABRAÇADA!!?? GAUDIU FENT ACTIVITAT FÍSICA AL CARRER TAMBÉ!! ÀNIMS!!??

NOELIA

 

 

 

08-05-2020

BON DIA!!!!!

COM HAN ANAT ELS DIFERENTS REPTES COOPERATIUS QUE US VAIG RECOMANAR? ESPERO QUE MOLT BÉ! ALGUNS US HAN DONAT DIPLOMA I TOT PER SUPERAR l’ESCAPE ROOM!ENHORABONA!!!

AQUESTA SETMANA US PROPOSO DIFERENTS TASQUES:

TASCA 1:

 • SALTS, TOMBARELLES, CROQUETES
 • DESPLAÇAMENTS COM ELS ANIMALS
 • LLANÇAMENTS I RECEPCIONS AMB UN IMPLEMENT CASSOLÀ
 • SALTS I REPTACIONS

MATERIAL NECESSARI: MATALASSOS, ESTISORES, 2 GARRAFES, 1 PILOTA,  PALS ESCOMBRA O FREGONA, BRICS

ENDAVANT, QUE US SORTIRÀ SUPER BÉ!! CLIQUEU DAMUNT LA IMATGE DE LA NOELIA PER VEURE EL VÍDEO:

TASCA 2: FEM SERVIR LA MENT EN FAMÍLIA

EL CONSELL ESPORTIU, ENS HA COMPARTIT  UN “QUIZ” (KAHOOT): QUÈ SAPS DE LA TERRASSA ESPORTIVA? QUI SERÀ CAPAÇ D’ENÇERTA-LES TOTES? HEU D’ENTRAR A AQUESTA PÀGINA WEB: https://kahoot.it/  I POSAR DE CONTRASENYA: 03631803. ENDAVANT!!!

TASCA 3: “PASAPALABRA” ESPORTIU

EL FAREU SENCER? CLIQUEU AL LINK PER ACCEDIR AL JOC:

https://es.educaplay.com/recursos-educativos/5617461-pasapalabra.html

JA M’ENVIAREU SI VOLEU UN CORREU AMB COMENTARIS, FOTOS O VÍDEOS A : Psicomotricitat@enxanetaterrassa.cat

I RECORDEU SEGUIR FENT ACTIVITAT FÍSICA QUAN SORTIU AL CARRER, POC A POC ANIREU RECUPERANT ELS HÀBITS QUE TENIEU ABANS. FORÇA!!!

US ENVIO UNA GRAN ABRAÇADA VIRTUAL I MOLTA SALUT!

NOELIA

 

 

 

01-05-20

HOLA ENXANETES!!!!

COM HA ANAT EL PODER SORTIR UNA ESTONA AL CARRER? SEGUR QUE BÉ! I ELS REPTES QUE US VAIG PREPARAR? JA HE REBUT ALGUNS VÍDEOS I FOTOS FENT-HO, MOLTES GRÀCIES. RECORDEU LA DIRECCIÓ:

Psicomotricitat@enxanetaterrassa.cat

AQUESTA SETMANA US PROPOSO “UN ESCAPE ROOM PER A TOTA LA FAMÍLIA!” ES DIU: SALVEM ELS JOCS OLÍMPICS!

ENS HO HA RECOMANAT EL CONSELL ESPORTIU DE TERRASSA. L’OBJECTIU ÉS FOMENTAR L’ ACTIVITAT FÍSICA DES DE CASA, LA COOPERACIÓ DE TOTS ELS MEMBRES FAMILIARS I LA TRANMISSIÓ DE VALORS ASSOCIATS AL MOVIMENT OLÍMPIC.

ÀNIMS, ÉS MOLT DIVERTIT! JUNTS I JUNTES HO ACONSEGUIREU!!A VEURE QUANTES FAMÍLIES EL SUPEREU!! CLIQUEU LA IMATGE PER COMENÇAR:

US PENJO 11 REPTES MÉS PER FER TAMBÉ EN FAMÍLIA: FUTBOL DE TAULA, TOTS I TOTES AMUNT, LA CAMBRA FOSCA, LA PATATA A LA CULLERA, EMOCIONS,… CLIQUEU AL SEGÜENT ENLLAÇ:    JOCS E.F I PSICO 01-05-2020

I DISFRUTEU FENT ACTIVITAT FÍSICA L’ESTONA QUE PODEU SORTIR AL CARRER QUE ÉS MOLT SALUDABLE. SI TENIU, PODEU PORTAR: BICICLETA, PATINET, PATINS,….PORTEU EL CASC, D’ACORD??I SINÓ DONCS CORREU, SALTEU, PASSEJEU…

JA EM DIREU COM HA ANAT TOT EL QUE PUGUEU FER!!SOM-HI!!!AH, I SI TENIU QUALSEVOL DUBTE, EM PODEU ENVIAR EMAILS!

MOLS ÀNIMS I MIL PETONS!

NOELIA

 

 

 

 

24-04-20

HOLA BONICS I BONIQUES!!QUÈ TAL, COM ESTEU?

GRÀCIES PELS VÍDEOS, FOTOS, MAILS I COMENTARIS AL BLOC QUE M’ESTEU ENVIANT. SÓN GENIALS!! RECORDEU QUE PODEU ENVIAR MÉS A: Psicomotricitat@enxanetaterrassa.cat

AQUESTA SETMANA US PROPOSO UNS PETITS REPTES PER FER, US HO DESCRIC I MÉS A BAIX TINDREU EL VÍDEO, D’ACORD?

MATERIAL NECESSARI:

TETRABRICS O ALTRES, ROTLLO PAPER WC, POT DETERGENT BUIT I NET O RAQUETA, GLOBUS, MITJONS O PILOTA FETA AMB PAPER, CUBELL O CAPSA, PELUIXOS, O ALTRES MATERIALS QUE TINGUEU PER CASA I PUGUIN SERVIR TAMBÉ.

REPTES:

 1. DESPLAÇAMENTS:

– CORRENT NORMAL O FENT QUE CONDUIU COTXE, DE COSTAT, SKIPPING (GENOLLS A MUNT COM CAVALLS), TALONS AL CUL, IMITACIÓ DE DIFERENTS ANIMALS: CRANC, GRANOTA, PINGÜÍ, LLEÓ, SERP…I AMB ROTLLO DE PAPER DEL WC AL CAP, CONDUINT PILOTA O MITJONS.

 1. COORDINACIÓ:

– LLANÇAMENTS I RECEPCIONS AMB MITJONS, PILOTA O ALTRES, AMB 1 MÀ, DESPRÉS AMB L’ALTRA. I SI US SURT PODEU ANAR INTERCALANT MANS.

– COLPEJAR GLOBUS, MITJONS, PILOTA PAPER AMB UNA MÀ, DESPRÉS AMB L’ALTRA.

– COLPEJAR GLOBUS O PILOTA, AMB POT DE DETERGENT O RAQUETA SI TENIU.

– TAMBÉ HO PODEU FER AMB EL PEU O ALTRES PARTS DEL COS.

 1. LLANÇAMENTS:

– AMB UN CUBELL, LLENÇAR MITJONS, PELUTXOS, ETC.  INTENTAR ENCISTELLAR, DE MÉS A PROP A MÉS LLUNY

SOM-HI, QUE TOT ANIRÀ BÉ!! CLIQUEU DAMUNT LA IMATGE PER VEURE EL VÍDEO:

UNA FORTA ABRAÇADA I MOLTS PETONS!

NOELIA

 

 

17-04-2020

HOLA ENXANETES!!!!COM ESTEU???

JA ESTEM AL 3R TRIMESTRE. HEU POGUT VEURE EL VÍDEO QUE US VAIG ENVIAR? ESPERO QUE US HAGI AGRADAT. EL TORNO A PENJAR PER SI ALGÚ NO L’HA VIST. I US ANIMO A FER LES TASQUES QUE HE ANAT FICANT A LA WEB.

ESTARIA BÉ QUE M’ENVIÉSSIU UNA FOTO O UN VÍDEO DEL QUE HEU FET. TAMBÉ PODEU ESCRIURE MÉS A BAIX A LA PÀGINA WEB O SINÓ UN EMAIL. ENDAVANT!!!US DEIXO LA DIRECCIÓ:

Psicomotricitat@enxanetaterrassa.cat

AQUÍ US TORNO A DEIXAR EL VÍDEO, CLIQUEU LA IMATGE:


I SI JA L’HEU FET, US DEIXO MÉS VÍDEOS PER PODER FER UNA MICA D’EXERCICI FÍSIC A CASA I A MÉS APRENDRE ANGLÈS!!

                   

RECORDEU TAMBÉ QUE TENIU EL MOU-TE AMB SPARTACUS! ÉS MOLT DIVERTIT! CLIQUEU L’ENLLAÇ:

http://www.activilandia.aecosan.msssi.gob.es/juegos/diver-deportes/index.html


UNA ABRAÇADA ENORME I MOLTS PETONS!

NOELIA

 

 

3-4-2020

BONA TARDA VALENTS I VALENTES DE L’ENXANETA!! COM VA??

DESITJO QUE ESTEU MOLT BÉ I LES VOSTRES FAMÍLIES TAMBÉ. JA SÉ QUE MOLTS I MOLTES ESTEU FENT LES TASQUES QUE US VAIG PROPOSANT. HE VIST MOLTES FOTOS I VÍDEOS, MIL GRÀCIES PER COMPARTIR-HO, M’HA FET MOLTA IL.LUSIÓ.

US ANIMO A SEGUIR FENT-LES!! I RECORDEU QUE SI VOLEU PODEU ENVIAR-ME UN MAIL, VÍDEOS I FOTOS. US RECORDO LES DIRECCIONS:

Psicomotricitat@enxanetaterrassa.catEdfisica@enxanetaterrassa.cat

US COMPARTEIXO UN VÍDEO QUE HE FET, ESPERO QUE US AGRADI I US HO PASSEU MOLT BÉ!!!

ÀNIMS I ENDAVANT!!

UNA FORTA ABRAÇADA VIRTUAL I MILIONS DE PETONS!!!

NOELIA

CLIQUEU DAMUNT DE LA IMATGE I VEURE-HO EL VÍDEO:

               

 

 

31-3-20

BON DIA NENS I NENES!! COM ESTEU??

JA SÉ QUE MOLTS I MOLTES HEU FET ALGUNES ACTIVITATS QUE US VAIG PROPOSAR AMB LES VOSTRES FAMÍLIES, I US ANIMO A QUE LES SEGUIU FENT DE MANERA VOLUNTÀRIA. I JA SABEU  QUE SI VOLEU EM PODEU ESCRIURE UN  EMAIL O  TAMBÉ HO PODEU FER ALS COMENTARIS QUE SURTEN AL FINAL DE LA PÀGINA, I ENVIAR FOTOS, VÍDEOS,…O PODEU EXPLICAR SI HEU FET D’ALTRES TASQUES SIMILARS. COM VULGUEU!! US RECORDO LES DIRECCIONS:

Psicomotricitat@enxanetaterrassa.catEdfisica@enxanetaterrassa.cat

US RECOMANO AQUESTA PROPOSTA QUE L’HAN FET ELS MESTRES DE FORMIGUES COOPERATIVES PER AQUESTS DIES, ON TROBAREU REPTES MOTRIUS INDIVIDUALS, EN PARELLA I EN FAMÍLIA I  EL REPTE FINAL.

https://sites.google.com/view/ef-a-casa/50

ÀNIMS, MOLTA SALUT I FORÇA!

NOELIA

 

24-3-2020

Hola a tots i totes!!!Com esteu??

Us trobem molt a faltar i com estar a casa tants dies no és fàcil, des de l’àrea d’Educació Física i Psicomotricitat  us compartiré uns reptes perquè feu els que més us agradin. De ben segur que ja heu fet molts aquesta setmana amb les vostres famílies, i us animem a fer-los de manera totalment voluntària.

A més a més recordeu mantenir hàbits saludables: menjar saludablement, pensar en positiu, descansar bé, rentar-vos bé les mans…

Si voleu podeu enviar un correu electrònic a les següents adreces Psicomotricitat@enxanetaterrassa.cat i Edfisica@enxanetaterrassa.cat per si teniu qualsevol dubte o voleu compartir el que esteu vivint.

Endavant!!I recordeu #joemquedoacasa. 

Aquestes són algunes:

 • Fet i amagar per les habitacions
 • L’habitació a les fosques o el famós “cuarto oscuro”
 • El joc d’endevinar: pel·lícules, series, oficis, etc
 • Amagar objectes o joguines per la casa i jugar al “fred o calent”
 • Curses de cucs amb la panxa a terra pel passadís
 • El joc de les cadires amb música. A classe ho feien amb cèrcols però a casa teniu les cadires!!
 • Pica paret
 • Twister, si el teniu. I sinó us podeu inventar algun. Us deixo alguna idea:               https://www.youtube.com/watch?v=FZPOjnfI1u8
 • Encistellar!!!si no teniu cistella, en una paperera o cubell, capsa de cartró!!amb paper de diari o pilota si teniu!
 • Xutar!!Compte amb les coses de casa si no teniu terrassa!!
 • Inventar coreografies, balls, exercicis,… Aquí teniu algunes idees, podeu clicar els següents enllaços:

https://sites.google.com/view/ef-a-casa/17

https://www.youtube.com/watch?time_continue=659&v=L_A_HjHZxfI&feature=emb_title

https://www.youtube.com/user/ICTIVA/search?query=para+ni%C3%B1os

https://www.youtube.com/watch?v=8uUawnM-FD8

https://sites.google.com/view/ef-a-casa/16

https://sites.google.com/view/ef-a-casa/26

Aquest enllaç és molt divertit, MOU-TE AMB SPARTACUS!!!!Ànims Enxanetes!!

http://www.activilandia.aecosan.msssi.gob.es/juegos/diver-deportes/index.html

 • Gimcana amb dues oques ben divertides, podeu fer la que més us agradi clicant l’enllaç!! I recordeu l’important és participar i passar-ho bé!!

https://sites.google.com/view/ef-a-casa/25

JOC DE TAULA EF DES DE CASA

 • Fer circuits a casa amb cadires, taules, i desplaçant-nos de diferents maneres: puntetes, talons, peu coix, peus junts, etc. A veure que tal queda el vostre, segur que super divertit!!!

https://www.youtube.com/watch?v=RoaYVddZUCs

 • I aprofiteu les coses que teniu per casa: ampolles, peluixos, cartrons, etc.

https://www.youtube.com/watch?v=9lyWs4UaInA

 • Fer ioga

https://www.youtube.com/channel/UC8m4ehVIJWKwJgK5ZfUxgkg

 • Fer cabanes dins de casa:

Qui no ha somiat de petit o petita amb una cabana a la sala de casa? Als infants els encanten les cabanes! Els i les podem ajudar a construir-les i després deixar-los jugar amb calma i deixar volar la imaginació, o si són força autònoms/es els hi preparem el material i els infants poden construir-la.

Podem fer servi sofàs, cadires, taules, mantes, llits, llençols, caixes de cartró…les possibilitats són infinites i el joc i la diversió també!

 • El baül de les disfresses:

Podem organitzar una caixa, baül o armari amb disfresses de tots tipus i mides perquè puguin experimentar. Podem afegir roba i complements d’adults: als infants els encanta que la roba els vagi gran! Barrets, gorres, mocadors, cinturons, collarets, sabates de diferents mides i colors,… tot s’hi val. Imaginació al poder!!

Si col·loquem el baül de les disfresses a prop d’un mirall i a més a més els hi proporcionem pintures de cara, encara serà més divertit!!

I després d’aquestes propostes, desitjo que gaudiu molt, que us cuideu molt i que tots els vostres familiars, amics i amigues estiguin bé, i espero que ens podem veure molt aviat a l’escola. Una forta abraçada virtual i estem en contacte.

Noelia

 

14 comentaris

  1. Noelia

   Bon dia Jordiiii!!!!

   Quina alegria que m’hagis escrit!!!Així puc saber una mica més de vosaltres, de com esteu, com us sentiu i com esteu vivint aquests dies amb les vostres famílies.

   Pensa que això que estem vivint aquest dies és com un repte que ens ha posat la vida, que hem de compartir amb la família i així quan tornem a l’escola veureu que som molt més forts i feliços.

   Si vols enviar el vídeo jugant a futbol o fent zumba també pots, ja saps i sinó vols cap problema!!!l’important és aprendre i passar-s’ho bé.

   Ets un valent!!!i el dissabte sortirem als balcons per fer-vos a vosaltres també un fort aplaudiment, perquè us ho mereixeu!!!

   I quan tornem a l’escola ja farem un super partit de futbol com tant t’agrada…i ens donarem les mans i ens abraçarem de lo bé que haurem jugat i de tot el que ens hem trobat a faltar!!

   Un petó molt fort i una forta abraçada per tú i tota la teva família.

   Noelia

 1. Ivet Marchuet

  Hola Noelia, soc la Ivet! jo faig una taula de ball amb la mamà que és diferent cada dia, també canto amb el meu micròfon! amb el papa i el tete jugo molt a fet i amagar… espeo que estiguis bé, et trobo a faltar! un petonàs!

 2. Noelia

  Hola Ivetttt!!!

  Que tal??Com esteu???Quina il.lusió que m’hagis escrit i així puc saber una mica més de vosaltres. Jo estic bé i la meva familia també, gràcies per preguntar.

  M’encanta que facis ball amb la teva mama, que cantis amb el teu super micròfon i juguis amb el tete Dani i amb el teu papa. Segur que us ho esteu passant molt bé. Si voleu enviar-me una foto o vídeo ja sabeu, a més el teu papa és un crack fent vídeos.

  I pensa que després d’aquest repte que ens ha posat la vida estarem molt més fortes i forts. Sou molt valentes i valents!! El dissabte a les 18h us farem un fort aplaudiment a tots els infants al balcó perquè us mereixeu això i molt més.

  I si vols escriure’m, aquí estic, sempre amb vosaltres perquè us porto dins del meu cor i jo també us trobo molt a faltar i quan ens trobem ens farem unes abraçades i uns petons enormes.

  Una forta abraçada per tu i tota la teva familia des de Rubí!!! Dóna records a les tietes de la meva part, i a veure si després d’això fem un partidet de bàsquet com feien fa molts anys amb la teva mare i les tietes…jeje

  I molta força també a la teva tieta que treballa al Clínic, dona-li les gràcies de part de la meva família, per tot l’esforç que estan fent, és una heroïna més!!

  Noelia

 3. Montse Garcia

  Bon dia Noelia,

  Moltes Gràcies per les propostes!! Cada dia en practiquem alguna, o alguna d’altre que n’inventem!! Es una activitat segura de cada dia que els hi encanta!! Fins i tot em demanen el dimarts (MAEL) i el dimecres (MARTÍ) els mitjons de psico!!!

  Una abraçada!!

  1. Noelia

   Bon dia Montse,

   Moltes gràcies a vosaltres per estar amb els vostres fills al peu del canyó, en aquests dies tan excepcionals i fent que aquest “retir” que estem passant ho portin de la millor manera possible i sobretot els més petits. Demà a les 18h els hi farem un fort aplaudiment als balcons perquè també s’ho mereixen.

   Que graciosos que demanin els mitjons de psico…I seguiu practicant i fantàstic que s’inventin altres tasques, així van fomentant la seva imaginació i creativitat.

   De ben segur que això que estem passant ens farà més forts i fortes. Us envio una forta abraçada virtual a tota la família!!

   Noelia

  2. Claudia Fornieles

   Hola Noelia, soc Claudia Fornieles, estem be, espero que tú tambè. He jugat molt a amagar-nos amb els pares i el meu germà Sergi. Tambè he jugat molt a jocs de taula . I faig molt exercici i ball.
   Un petó molt fort.

   1. Noelia

    Hola Claudia!!!

    Quina alegria que m’hagis escrit i que estigueu bé. Jo també estic bé, gràcies per preguntar. I és fantàstic que juguis a fet i amagar per casa, i a jocs de taula i estiguis fent exercici i ball que tant t’agrada.

    Seguiu així!!Sou uns valents i valentes!! A la web us estic penjant més coses perquè aneu fent, si voleu enviar fotos o vídeos, ja sabeu, aquí estic pel que em necessiteu.

    Una abraçada molt forta i un petó enorme.

    Noelia

 4. Encarna Becerra Cortijo

  Bona tarda Noelia!

  Moltes gràcies per les propostes, anirem fent-les. De moment l’Adrià ha jugat a la pilota al balcó i ha fet cabanes al menjador de casa.
  Seguim en contacte.
  Una abraçada i en especial de l’ Adrià.

  Cuida’t.

  Encarna.

  1. Noelia

   Bon dia Adrià!!!

   Moltes gràcies a vosaltres per fer-les, de ben segur que us ho heu passat molt bé fent-les. I gràcies també per estar amb les vostres criatures amb aquest dies tant excepcionals i fent que ho passin de la millor manera possible. Això és com un “repte” o una espècie de “retir” que estem passant i de ben segur que aprendrem moltes coses positives.

   Ja he vist la foto que heu penjat a la web amb l’arc de Sant Martí, m’encanta!!!I per qualsevol cosa que necessiteu ja sabeu on sóc de moment, virtualment.

   Cuideu- vos i una abraçada per tots i en especial també per l’Adrià!!

   Noelia

 5. Júlia

  Hola Noelia!
  Soc la Júlia Mateo, a casa faig físic pujant i baixant escales i algunes vegades pujo al terrat a jugar a hockey. També vaig fer un video ballant i un video picant un paper de wc amb l’stick. És molt difícil.
  Un petó i una abraçada.
  Júlia

  1. edfisica

   Bon dia Júlia, què tal, com estàs??

   Quina il•lusió que m’escriguis. Ahir et vaig contestar però he vist que no s’havia guardat bé a la pàgina. Ara acabo de veure la Maria i les altres mestres amb una reunió que hem fet virtualment.

   M’encanta que pugis i baixis escales i que hagis fet un vídeo ballant. Que divertit lo de l’stick d’hockey, no?? És molt més difícil amb l’stick que amb la mà, però pots seguir intentant-ho a veure si et surt bé…

   Si vols ja sabeu que podeu enviar vídeos i fotos al cole!!! I dir-te que sou uns valents i valentes perquè aquest repte que ens ha posat la vida d’estar a casa tants dies ens farà compartir moltes coses amb la família i després serem més forts i fortes.

   Una forta abraçada virtual i mil petons per tu i tota la teva família!!!

   Noelia

 6. Aina Reina

  Hola Noelia!
  Com estas? Et trobo molt a faltar.
  Que fas aquests dias? Jo estic fent moltes coses. Faig molt exercicis i faig psico perque tinc un germa que va a p3.
  Molts petons Aina 1b.

  1. Noelia

   Hola Aina!!
   Perdó per contestar després de molts dies. Jo estic bé, amb moltes ganes de que tot això passi i de tornar al cole, però hem de seguir sent molt valentes com vosaltres els nens i nenes. Segur que aprendrem moltes coses de tot això que està passant.
   Aquests dies estic fent cursos per Internet, llegint, i fent exercici a casa, meditació, tasques de casa, etc. Me n’alegro que estiguis fent moltes coses, i també exercicis i coses de psico amb el teu germà de p3.
   Jo també us trobo molt a faltar, per això us envio una forta abraçada virtual i molts petons per tú i la teva família.
   Noelia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>