Sortim al bosc a la tardor P4 i P5

Aquest divendres els alumnes de P4 i P5 hem fet la primera sortida del curs a Vallgorguina, a Can Clarens per a veure el bosc a la tardor.

En teníem moltes ganes i només ja a l’arribar ens va rebre la “Quimeta“, una castanyera molt eixerida que ens va explicar que ella vivia en una cabana al bosc i que es passava el dia recollint castanyes i compartint el bosc amb tots els animalons del bosc.

La Marta i l’Arnau (els monitors) de Can Clarens que també ens esperaven, van estar amb nosaltres durant tot el dia i ens van acompanyar a la visita pel bosc tot explicant-nos i ensenyant-nos els diferents arbres, arbust i animals dels bosc que podem trobar i tota mena de curiositats. La Quimeta ens va rebre a la seva cabana i també ens va explicar moltes coses referent a la tardor. Un cop vam acabar de dinar, ens va portar castanyes que havia torrat per a nosaltres per a que ens les emportéssim de record d’aquest dia juntament amb el que havíem recollit al bosc per a poder treballar després a la classe.

Com vareu a les dues fotografies ens ho vam passar molt bé !

Us desitgem a totes i a tots una bona CASTANYADA!