HOSPITAL DE SANT PAU

EL DIVENDRES VAM ANAR A UN HOSPITAL MOLT ANTIC I DIFERENT. L’HOSPITAL DE SANT PAU JA NO TÉ MALALTS PERQUÈ ARA ÉS UN LLOC PER VISITAR. EL SEU ARQUITECTE LLUÍS DOMÈNECH I MONTANER ES VA INSPIRAR EN LA NATURALESA I ELS SEUS COLORS PER FER-LO I AIXÍ TOTHOM QUI ANAVA ES TROBAVA MOLT BÉ JA QUE ERA UN LLOC DE CALMA, SEGURETAT I CURA. HA ESTAT UNA EXPERIÈNCIA MOLT BONICA RECÒRRER ALGUNS DELS SEUS INDRETS I CONÈIXER COM ERA UN HOSPITAL ANTIC I COM TREBALLAVEN ELS METGES D’AQUELLA ÈPOCA.


2 comentaris

 1. Jessica Quiros (mama Alma)

  La Alma ha vingut a casa dient que miri el bloc i quina sorpresa! Tornar a veure i recordar aquest meravellós hospital en fotos. Saber que todo el hospital fue construido con donaciones y la voluntad de los médicos que iban, monjas, personal que hacía por mejorar la vida de la gente de Barcelona y alrededores desinteresadamente, aún nos hizo sentir más la magia del lugar.
  M’encanta acompanyar-vos P5A.
  Un día molt molt interessant i tranquil al solet del parc del Fòrum 💞🌺🌼🌈💜🎉.
  Gràcies sempre per poder venir amb vosaltres.

  1. Natalia

   Gràcies a tu Jessica i a les famílies que han pogut venir al llarg del curs a les diferents sortides perquè ens agrada molt que ens acompanyeu i participeu de tot el que fem. La vostra mirada també ens molt important!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>