ACTIVITATS DE SANT JORDI

COM CADA CURS PER SANT JORDI TREBALLEM UNA TIPOLOGIA TEXTUAL I FEM UN MURAL PER EXPLICAR TOT EL QUE HEM FET. NOSALTRES HEM ESCOLLIT LES NOTÍCIES I JUNTAMENT AMB ALTRES TIPOLOGIES DE LES DIFERENTS CLASSES COMPARTIM ELS APRENENTATGES. TAMBÉ AL LLARG DE LA SETMANA HEM ESTAT EXPLICANT CONTES QUE ELS NENS I NENES HAN PORTAT DE CASA I EL DIA DEL LLIBRE I LA ROSA HEM ANAT A VEURE L’ÚLTIM CONTE DEL SANTI COM TAMBÉ HEM FET TALLERS DE GRAFOMOTRICITAT RELACIONATS AMB ELS PERSONATGES DE LA LLEGENDA. TOT PLE D’ACTIVITATS PER CELEBRAR AQUEST DIA TAN ESPECIAL!


1 comentari

  1. Jessica (mama Alma)

    Hola! tenéis 5 y 6 años?????? Vais a P5?????? os lo digo porque hacéis trabajos como el de las noticias o la entrevista que nos habéis enviado en audio que parecéis chicos y chicas grandes!!!!!!!!!!!!!! por cierto que bonita la canción que os ha cantado Ricard!!!!!!!! Lo hace muy bien!!! Felicidades P5A, Natalia y Ricard.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>