LLIMONA VS. COCO

JA HEM COMENÇAT AQUEST TERCER TRIMESTRE I CONTINUEM AMB MOLTES GANES LA NOSTRA INVESTIGACIÓ DE LA DESCOMPOSICIÓ DE LES FRUITES.

AL SEGON TRIMESTRE ENS VAM QUEDAR AMB EL DUBTE DE PER QUÈ LA LLIMONA HAVIA TARDAT MÉS EN PODRIR-SE, I VAM PENSAR DIFERENTS HIPÒTESIS. UNA D’ELLES ERA QUE ELS MICROORGANISMES NO ES MENJAVEN AQUESTA FRUITA PERQUÈ TENIA LA PELL MOLT DURA, TAMBÉ VAM PENSAR QUE ERA  PERQUÈ TENIA AIGUA I ELS MICROORGANISMES S’OFEGAVEN O PERQUÈ PICAVA MOLT I NO ELS HI AGRADAVA GENS AQUEST SABOR…

AIXÍ QUE, PER UNA BANDA, HEM DECIDIT OBRIR UNA LLIMONA I DEIXAR UNA ALTRA TANCADA, A VEURE SI ELS MICROORGANISMES ES MENGEN UNA ABANS QUE L’ALTRE O NO ES MENGEN CAP.

QUINA DE LES NOSTRES HIPÒTESIS SERÀ LA CORRECTA?

I PER UNA ALTRA BANDA, TAMBÉ HEM VOLGUT TROBAR UNA ALTRA FRUITA QUE TINGUÉS LA PELL MOLT DURA PER VEURE QUINA ES MENJAVEN ABANS. ENTRE TOTES LES FRUITES QUE VAM VEURE, VAM ESCOLLIR QUE SERIA:

LA LLIMONA VS. EL COCO

QUINA CREIEU QUE ÉS PODRIRÀ ABANS?

NOSALTRES JA HEM FET EL NOSTRE PRONÒSTIC. 

2 comentaris

  1. MARTA

    NAIARA NO TIENE MUY CLARO DONDE HA PUESTO SU GOMET 😉
    PERO SI QUE ME HA EXPLICADO MUY BIEN COMO ES UN COCO, QUE TIENE PELO, OJOS Y BOCA…SE HA QUEDADO MUY SORPRENDIDA YA QUE NO LO CONOCÍA.
    TAMBIÉN VA REVISANDO EL FRUTERO DE CASA PARA VER SI TENEMOS ALGO CON BICHITOS jaja
    ESPERAMOS QUE NOS CONTÉIS EL RESULTADO!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>