UNA SESSIÓ DE SEVILLANES PER A UNA CLASSE MOLT FLAMENCA!!!

EL “MÍRALA CARA A CARA” HA ESTAT TAN PRESENT A P3A QUE NO PODÍEM PERDRE L’OPORTUNITAT DE QUE ENS VINGUESSIN A ENSENYAR COM ES BALLEN LES SEVILLANES! AIXÒ, I QUE A.G. HA INSISTIT PERQUÈ ES FES REALITAT FINS AL PUNT DE COMBOIAR A LA SEVA ÀVIA I A UNA AMIGA!

AIXÍ QUE LA IAIA ENCARNA I LA SEVA AMIGA LUBI ENS VAN TRASLLADAR A LA MATEIXA ANDALUSIA I ENS VAN ENSENYAR TOTS ELS PASSOS! VA SER UNA SESSIÓ FANTÀSTICA I HO VAM DONAR TOT!

TANTA VA SER L’EMOCIÓ I LES GANES QUE HI VAM POSAR QUE GAIREBÉ TOTA LA CLASSE VOLEM APUNTAR-NOS A CLASSES DE SEVILLANES!!!

¡¡¡VIVA ANDALUCÍA!!!

¡OLÉ, OLÉ Y OLÉ!

💃💃💃

 


3 comentaris

 1. Jéssica

  OLEEE ESOS BAILAORES/AS💃💃💃
  EL AÑO QUE VIENE A LA FERIA DE ABRIL TODOS!!!

  La meva mare i la seva amiga ho van passar pipa, es van quedar encantades amb els nens y nenes de p3 y amb la Laura que li va la marcha 🤣🤣

  😍😍😘😘

 2. Pedro GONZALEZ CARO

  Hola queridos niños del P3A! Somos el Abuelito y la Abuelita de María Victoria. Que bien les ha quedado ese baile zapateado y las palmas todo muy bonito.
  La bendición 🙏 para todos desde Venezuela

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>