AL PATI PASSEN COSES EXTRAORDINÀRIES!

HOLA FAMÍLIES!

AMB AQUESTES FOTOGRAFIES US VOLEM MOSTRAR UNA MIQUETA QUINES COSES PASSEN AL PATI ESPONTÀNIAMENT! L’ESBARJO ÉS UN ESPAI ON DEIXEM VOLAR LA NOSTRA IMAGINACIÓ I MITJANÇANT L’INTERACCIÓ AMB ALTRES INFANTS COCREEM EL PATI QUE VOLEM!

AL SORRALL, DE SOBTE AMB UNS PALS QUE HAN CAIGUT DELS ARBRES FEM MÚSICA O MUNTEM UNA BATUCADA AMB LES PAELLES I LES PALES! O ENS VE DE GUST PREPARAR UN MENJAR DELICIÓS PEL PALADAR MÉS EXQUISIT O FER MENJARS TAN A FOC VIU QUE CREMA SI ET DONA PER TOCAR LA PAELLA!

A LA ZONA DE LA PISSARRA BÉ ET FAREM UN MONSTRE, UN AUTORETRAT O UN DINOUSAURE AMB ELS GUIXOS I AMB ELS CARRETONS CREAREM DEL NO RES I SENSE ADONAR-NOS CARRETERES I CAMINS INFINITS! LÍNIES I LÍNIES! UN DIA ENS VA SORTIR UNA RODONA GEGANT COM UNA ESPIRAL O UNA CASETA DE CARGOL DE LES VOLTES QUE VAM DONAR! AMB LES CAIXES DE FRUITA ENS LES ENGINIAREM TOTS JUNTS (PERQUÈ SOM UN EQUIPÀS!!!) PER AMUNTONAR-LES A L’ARBRE I TRACTAR D’ENFILAR-NOS PER ELL FINS ARRIBAR A LA CASETA D’OCELL QUE ESTÀ INSTAL·LADA A UNA DE LES RAMES! AVUI ENS HEM ANIMAT A ESCALAR PER L’ARBRE I MÉS D’UN APUNTA MANERES EN L’ESCALADA! TENIM AUTÈNTICS ESQUIROLS A P3A I ENS ATREVIM AMB QUALSEVOL REPTE!

PERÒ VES PER ON QUE AVUI HEM REBUT UNA VISITA MOLT ESPECIAL AL PATI: LES CASTANYERES ENS HAN VINGUT A SALUDAR! I TOT I QUE JA ESTÀN UNA MICA VELLETES ENCARA TENEN L’ ÀNIMA JOVE I ENERGIA PER BALLAR! JA TENIM GANES QUE ARRIBI LA CASTANYADA!!!


QUÈ PASSARÀ DEMÀ?

 

3 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>