SEMINARI PROJECTANT – ICE de la UAB

Ja fa 9 anys que mantenim contacte amb l’Institut de Ciències de l’Educació (ICE de la UAB) ja sigui a través d’alguns dels seminaris que ofereix, com a través de formacions que hem realitzat al llarg d’aquests anys o bé assessoraments, conferències o taules rodones així com col·laboracions diverses entre l’ICE i l’escola. 

Com no podia ser d’una altra manera, la nostra creixent i constant necessitat de voler compartir i formar-nos ens ha portat a participar d’un altre seminari, titulat “Projectant” on la mirada globalitzadora dels aprenentatges n’és el pilar central, i que tot just s’inicia aquest dilluns 21 de gener amb la participació de 2 mestres de l’escola. formarem part d’un grup de col·laboració estable, coordinat per la unitat docent de l’ICE on compartir les experiències d’aula, contrastar diferents formes d’enfocar aquesta manera de plantejar l’aprenentatge, conèixer els seus fonaments, posar en comú les inseguretats i iniciar col·laboracions entre escoles si és possible.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>