UN GRAN CONCERT!

Aquest dissabte 25 de maig ha tornat a passar! les i els alumnes de 4t, 5è i 6è, mestres de l’escola, músics en directe, un ambient més que fantàstic i una selecció de les millors cançons dels anys 60, 70, 80 i 90 han fet tremolar les parets de la sala Clap, han fet ballar al millor públic, les famílies del Machado, però sobretot han tornat a deixar un record inoblidable!! felicitats perquè ha estat més que genial!!

I no podem deixar-ho aquí perquè tot això hagués estat impossible sense l’ajuda de l’Andrés, pare de l’escola, que un any més ens ha ajudat a immortalitzar els millors moments! gràcies a l’entrega i potència dels músics del grup “El Gripau Blau” que han tocat en directe i que ho han donat tot! gràcies al claustre de l’escola que han participat, però sobretot a les tutores de 4t, 5è i 6è! gràcies als alumnes, grans protagonistes i que han estat a l’alçada de grans concerts!, però més que mai, gràcies a la Marta Muñoz, mestra de música de l’escola, que ha fet possible, altra vegada, aquest somni! 

 

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>