EL SOMRIURE DE L’ANIOL PER COMBATRE EL CÀNCER INFANTI

Avui ens ha visitat en Toni de l associació @associacioaniol.
Ha fet una xerrada als nens i nenes del cicle mig sobre el càncer infantil i la importància de la solidaritat de tothom per continuar investigant i avançant.
Conscienciar des del respecte, l empatia, la humitat i la generositat és essencial.
Gràcies Toni per aquesta gran tasca que feu…

 

L‘associació neix quan la Laura, mare de l’Aniol que amb l’edat d’11 anys pateix un càncer de limfoma no Hodgkin de cèl·lules de tipus B madures, decideix recaptar fons per ajudar a la investigació contra el càncer infantil. El càncer infantil està considerada una malaltia minoritària per la qual cosa no rep cap ajut públic.

El temps que l’Aniol va estar ingressat a l’Hospital Sant Joan de Déu no només va rebre les millors atencions i tractaments personalitzats sinó que tampoc els va faltar atencions als pares i germans. Tots aquests serveis poden oferir-se gràcies a donacions i a voluntaris de la Fundació i l’Obra Social de Sant Joan de Déu que amb els seus esforços procuren atendre, acollir i ajudar les persones amb problemes de salut i als seus familiars i alhora proporcionar uns recursos que són primordials per seguir fent recerca. La nostra associació es crea amb l’única finalitat de recaptar diners amb aquest objectiu a partir d’activitats solidàries o donacions voluntàries.

És per això que les 6 aules de 1r a 3r decoraran boles d’arbre de Nadal perquè després, l’associació les pugui vendre i donar tots els beneficis a l’Hospital de Sant Joan de Déu. Ja tenim comprades les boles! i el proper dimecres 27 de desembre les i els alumnes del cicle dels mitjans es posaran mans a l’obra i decoraran les gairebé 160 boles de Nadal!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>