Colònies familiars

La comissió d’Espai Familiar de l’AFA us convida a participar en les colònies familiars del proper 25 i 26 de maig del 2019.

Aquest any ens trobarem a la Casa de Colònies Can Vandrell, una masia del s.XIII al peu del Parc Natural del Montseny. Amb capacitat per 120 persones, les instal·lacions de Can Vandrell compten amb piscina tancada, zona d’aventura, tirolines, espais de picnic i un immens camp de futbol.

La casa està 100% adaptada a persones amb mobilitat reduïda i té menjador propi amb servei de cuina casolana adaptada a tot tipus d’al·lèrgies i dietes. 

Gaudirem d’activitats dirigides pels infants i també pels adults, a més de monitoratges i jocs de nit.

Can Vandrell s’especialitza en activitats d’aventura i cel adaptades a totes les edats. La diversió està garantida, mira tot el què ens tenen preparat, ohhh!

Informacions bàsiques

Can Vandrell es troba a Sant Feliu de Buixalleu, a poc més de 50 km de Mataró. Els desplaçaments d’anada i tornada seran en cotxes particulars. L’entrada es farà dissabte 25 de maig pel matí i la tornada, diumenge 26 després de dinar. El preu de l’estada inclou tots els àpats: dinar, berenar i sopar del dissabte, així com l’esmorzar i dinar del diumenge. Inclou també totes les activitats dirigides, els monitoratges i jocs de nit.

 • Preu per persona major de 16 anys: 48.40 €
 • Preu per persona, nens i nenes de 7 a 15 anys: 44.90 €
 • Preu per persona, nens i nenes de 3 a 6 anys: 41.15 €
 • Preu menors de 0 a 2 anys: GRATUÏTS

Preinscripcions

Per a poder reservar Can Vandrell i gaudir de les colònies familiars cal fer una reserva prèvia de places amb un cost de 50€ per família abans del 31 de gener de 2019. Per formalitzar la preinscripció cal:

 1. Fer un ingrés o transferència de 50€ per família al compte de l’AFA indicant com a concepte “COLONIES nom i cognoms” de l’ordenant
  IBAN: ES37 0081 5589 1200 0109 7612 (Banc de Sabadell)
 2. Enviar el justificant d’ingrés o transferència al mail: espaifamiliar.afamachado@gmail.com
 3. Omplir el formulari de preinscipció on registrarem les places sol·licitades i guardarem el teu mail per comunicar qualsevol novetat
  Formulari de preinscripció

Recorda, la data límit per formalitzar la preinscripció serà dijous 31 de gener de 2019, però no esperis a l’últim moment. Es reservaran places per ordre de preinscripció amb prioritat pels socis AFA. Si encara no ets soci i vols assegurar-te places, fes-te soci!

Inscripcions i informacions importants

Les famílies que vau fer la preincripció vau rebre un correu amb les instruccions per fer el pagament restant.

 • S’ha de fer l’ingrès abans del 19 de maig al mateix compte de l’AFA indicant com a concepte “COLONIES nom i cognoms” de l’ordenant.
 • S’ha d’enviar el justificant de pagament per correu a espaifamiliar.afamachado@gmail.com o responent al correu rebut.

A continuació us oferim el programa d’activitats i el menú que trobarem:

Informació addicional:

1. HORA D’ARRIBADA I SORTIDA DE LA CASA

L’hora d’arribada del primer dia a partir de les 11.00 h i l’hora de sortida serà a les 17.00 h.

2. HORARI DEL ÀPATS

L’esmorzar es servirà de 9.00 h. a 10.00 h. El dinar es servirà a les 13.30 h. i el sopar a les 20.30 h.

3. MENÚS ESPECIALS

Disposen de menús vegetarians o especials per al·lèrgies o necessitats. Hi haurà llet sense lactosa però altres tipus de llets no en trobareu, la podeu portar de casa.

Si necessiteu aquests menús envieu-nos un correu especificant quin tipus i quants membres el necessiten.

4. ÀPATS

Nosaltres som els encarregats de parar, desparar i netejar el menjador. Hi haurà cafè pels adults tan al servei d’esmorzar com el de dinar.

5. BERENARS

S’inclou el berenar de dissabte per tots els nens.

6. BEGUDES

Es poden portar begudes a la casa de colònies però només disposen d’una nevera tipus minibar. Recomanem que si voleu tenir begudes fredes i controlades, porteu una nevera petita amb gel.

7. LLITS I HABITACIONS

Les habitacions són compartides i algunes tenen el bany dins i altres fora. Per evitar problemes i mals entesos farem la distribució de les famílies a les habitacions abans.

No cal portar sacs o mantes ja que s’ofereix joc de llit complet.

8. LLITS BRESSOL O TRONES

A la casa no trobarem ni bressols ni trones, però si algú ho necessita ho pot portar. Per els qui aneu per primera vegada dir-vos que les lliteres es poden ajuntar (si no ho estan ja) per fer un llit gran per poder dormir als més petits amb vosaltres.

9. EDATS PER ACTIVITATS

Els vostres fills/es poden participar de les activitats a partir dels 4 anys sense necessitat de ser acompanyats d’un adult. Els menors de 4 anys hauran d’anar acompanyats i hem de ser conscients de que potser no poden realitzar totes les activitats.

 

Mira lo bé que ho vàrem passar l’any passat a La Llobeta i no ho dubtis. Vine a les colònies familiars 2019 😉