FLAM XINÈS

COM JA SABEU ELS NENS I LES NENES DE P5B HEM ESTAT CUINANT VARIES RECEPTES XINESES. AQUÍ EN TENIU UNA ALTRA PER SI LA VOLEU FER A CASA!

A MÉS A MÉS TAMBÉ HI HA FOTOS DE TOT EL PROCÉS! ?

MOLTES GRÀCIES A LES FAMÍLIES QUE ENS VÀREU VENIR A AJUDAR!

*************************************************

TÍTOL: FLAM XINÈS

INGREDIENTS:

6 RUBELLS DOU
2 OUS
125G DA LLET
300G DA SUCRA
125G DA AIUA
BAINILLA
CARAMEL LICIT

PREPARACIÓ:

  1. PUSA AL CARAMEL A UN MOTLLA DA VIDRA.
  2. FE UN ALMIBAR AM LAIGUA I AL SUCRA BULLIN 2MINUTS.
  3. PUSARI LA BAINIGA I DAXA RAFRADA.
  4. A UN BOL BATRA ALS RUBELLS I ALS OUS.
  5. PUSA AL BOL LA LLET I AL ALMIBAR A POC A POC.
  6. PUSA TOT AL MOTLLA I TAPA AM PAPE DA PLATA.
  7. CUINA AL VAPOR SENSE CE AL MOTLLA TOCI LAIGUA.
  8. DAXA 1 DIA A LA NABERA.
  9. PUSA A UN PLAT.

BON PRUFIT!

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>