UN HIVERN DE FRED I GLAÇ!

AMB L’ARRIBADA DE L’HIVERN HEM EXPERIMENTAT AMB EL GEL I HEM OBSERVAT ELS SEUS CANVIS QUAN LI TOCA EL ☀ A LA TERRASSA O EL DEIXEM A DINTRE DE LA CLASSE. ENS VA COSTAR UNA MICA ENTENDRE QUE EL GEL ES DESFÀ I ES CONVERTEIX DE NOU EN 💧(MOLTS DE NOSALTRES DÉIEM QUE ES QUEDAVA ❄FROZEN❄) PERÒ AMB L’EXPERIMENT QUE VAM FER ENS VAM ADONAR DE LA MÀGIA DE L’AIGUA!

I SABEU QUE UN DIA VA NEVAR A CLASSE MENTRE FÉIEM PSICOMOTRICITAT? PAPERS TRITURATS, COTÓ FLUIX I TIRES DE COLORS AMB ELS COLORS FREDS DE L’HIVERN ENS VAN DONAR PEU A QUE P3A QUEDÉS BEN GLAÇAT! ENS VAM LLENÇAR BOLES DE NEU I ESTIRAR AL TERRA COM SI HAGUÉS NEVAT! 

https://www.youtube.com/watch?v=VxBtzRiWBsY

A LA SESSIÓ DE MÚSICA VAM ESCOLTAR I DANSAR LA CANÇÓ QUE ENS VA ENVIAR PER EMAIL EN SERGIO, EL PARE D’EN D.R., DE LA BSO DE ❄FROZEN II❄ “MUCHO MÁS ALLÁ”. ENS VA AGRADAR MOLTÍSSIM!!! ABANS, PERÒ, VAM CONVERSAR QUE TOTS TENIM UNA LLUM ÚNICA I ESPECIAL I ENS VAM ATURAR A OBSERVAR I VERBALITZAR LA LLUM DE CADASCUN DE NOSALTRES. ENS VAM DIR COSES MOLT BONIQUES I EL NOSTRE ROSTRE REFLECTIA FELICITAT QUAN ENS DEIEN QUINA LLUM TENÍEM: 

LLUM PER ESTIMAR ❤️
LLUM PER RIURE😀
LLUM PER ABRAÇAR 🧚🏻‍♂️
LLUM PER AJUDAR 🌻
LLUM PER BALLAR 🎼
LLUM PER CANTAR 🎤
LLUM PER COMPARTIR 🙌🏻
LLUM PER TAJANEJAR 👀
LLUM PER INVESTIGAR 🧠
LLUM PER APROPAR-SE 👣
LLUM PER ESCALAR 🌳
LLUM PER IMITAR 👥
LLUM PER JUGAR 🪁
LLUM PER CREAR 🎨
LLUM PER IMAGINAR 💭
LLUM PER SOMIAR 💫
LLUM… ✨

AQUEST BONIC MOMENT EL VAM ACOMPANYAR AMB ELS POTS DE VIDRE QUE PRÈVIAMENT US VAM DEMANAR I QUE VAM DECORAR AMB ELS COLORS DE L’HIVERN. VAM ENGEGAR L’ESPELMA LILA QUE REPRESENTAVA LA NOSTRA LLUM I DESPRÉS VAM DANSAR LA CANÇÒ FINS QUE ENS VAM QUEDAR CONGELATS! AQUEST DIVENDRES ENS HEM VOLGUT EMPORTAR LA NOSTRA LLUM A CASA PER DANSAR AMB VOSALTRES LA LLUM AIXÍ QUE NO DUBTEU EN DANSAR I GAUDIR D’AQUEST MOMENT!

I VOSALTRES, US HEU ATURAT MAI A VEURE LA VOSTRA PRÒPIA LLUM I LA D’AQUELLES PERSONES QUE US ENVOLTEN ✨?

3 comentaris

  1. Sergio, pare del Dani Ramos

    Hola, m’alegro molt que els hi hagi agradat la cançó i crec que que la relació amb l’activitat del gel es perfecte. Que guay!

  2. Martí (pare d'en Marçal)

    Una activitat fantàstica i original que els serveix per aprendre, acompanyat com sempre d’una feinada i molta originalitat i amb una cançó que segur que els mptivam Valors i ciència tot junt!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>