Sortida Zoo de Barcelona

Hola famílies,

El divendres passat vam anar d’excursió al Zoo de Barcelona. Ens ho vam passar molt bé veient els animals. Vam descobrir que tots els animals que hi ha al Zoo estan en perill d’extinció, però en diferents nivells.

Els nivells que hi ha son:

 • Perill Crític (CR)
 • En perill (EN)
 • Vulnerable (VU)
 • Gairebé amenaçada (NT)
 • Preocupació menor (LC)

Però ens vam posar una mica tristos perquè no vam aconseguir veure al Jaguar ni el Lleopard, estaven amagats.

Hi ha un rinoceront que es diu Pedro i va arribar al Zoo de Barcelona al 2003, i ara mateix té aproximadament uns 50 anys. La primera vegada que el vam veure estava al terra estirat i no es movia, i ens posar molt tristos, i veiem que s’intentava aixecar però no podia, i movia les orelles per escoltar-nos. I la segona vegada ja el vam veure aixecat i menjant, i ens vam posar més contents.

Aquí teniu algunes fotografies:


 

16 comentaris

 1. mont

  Hola!! soc l’Aran

  El dia de la sortida al zoo varem aprendre moltes coses. El panda vermell era super cuqui. I sempre estava dormint pero és un animal nocturn.💕💕💖💙💚💜

 2. Biel cano

  Paula no magradava el zoo pero ara sí. Per que pensava que als agafavan i els tancavan i cuan va axplica la marta que avia axplicat que xan aia uvaig antendre.

 3. Miguel

  Me gusto mucho el zoo porque habian muchos animales que no conocía i fue un dia divertido 🦓🦍🐶🐒🐅🐗🦏🐻🦔🦈🦒🦁🦧

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>