Preparant el plafó de Sant Jordi

Primer, vam comentar les nostres propostes per l’exposició de sant Jordi, aquí us deixem algunes de les propostes: arbre genealògic, lletres del món,                   galindaines, cal·ligrames, cal·ligrafies… Però de totes aquestes vam escollir les lletres del món.

Després vam decidir quins tipus de lletres i qui feia cadascuna d’elles, a continuació vam buscar informació en l’àmbit personal. 

Seguidament, vam posar en comú amb el grup la informació trobada.

Més tard, vam agafar la informació més important i la vam escriure en un paper, quan ja la teníem en el paper ho vam passar a cartolina, per a després, enganxar-ho en el paper d’embalar i posar-ho en el plafó. Vam buscar un mapa del món amb animals per ubicar a tothom. Vam senyalar amb fletxes el país d’origen d’aquella llengua amb la seva cartolina corresponent.

Cada cartolina l’acompanya el seu nom I per exemple el títol de Braille està fet amb peces de lego i el de llengua de signes amb la corresponent lletra per fer el títol.

Després vam posar algunes de les fotos del nostre treball per completar el plafó amb el nostre procés.

Esperem que us haga agradat!

6èC

 

6 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>