PROFESSORA 2.0

L’11 de gener del 2021, després de les de vacances d’hivern, a l’entrar a la classe ens vam trobar amb una sorpresa: l’ ARI.

Tothom ens vam preguntar qui era aquella noia i que feia aquí. La nostra tutora ens va explicar que l’Ari era una professora de pràctiques.

Tot seguit, ens vam presentar perquè ens conegués. Després, li vam explicar el que vam fer el 1r trimestre. Ella ens va dir que li semblava molt interessant i que es podrien treballar moltes coses .

L’Ariadna es quedarà fins el 26 de febrer, per tant, ens podrà ajudar molt. Durant aquest temps, l’Ariadna ens ajudarà amb la música i amb el context de geografia.

Esperem que s’ho passi molt bé i que en un futur pugui ser professora !!! 😎

24 comentaris

 1. Unai

  Jo vaig arribar tard, quan vaig poder entrar a la classe tots estaben molt callats.
  Desprès de averma aixegut vaig pensar qui era la ari ningu sabia qui era i doncs ens vam presentar primers i despres ella.

  Quan va ser el meu aniversari em va fer una dibuix 😱😱 de ella però en anime😎😎😎😎😎.

  1. Noa✨

   😀L’Ari per mi es una noia molt maca,ens está ajudan molt en aquest poc temps que portem amb ella, apart estic segurísima que en temps que queda ens ajudara molt mès.

   Esperó que en un futur sigui profe 🧑‍🏫 i que fasi les seis somnis realitats.😎🥰👑

  1. Noa ❤️✨

   😀L’Ari per mí es una noia molt maca, ens está ayudan molt en aquest poc temps que porten amb ella, i apart estic segurísima que en el temps que queda ens ayudará molt mès.

   Espero que en un futur sigi profesora😎🥰👑

 2. ✨❤️ Sofia

  🙂La Adri es una profe mol bona y amable ens ajuda en tot el que pot , ella estara am nosaltres fins el 26 de febrer 🙁 😎🥰👑

 3. Nil Poza

  Quan vaig entrar a la classe i vaig veure a l’Ari vaig pensar que seria una professora de pràctiques, quan ens va dir que era una professora de pràctiques ens vam presnentar.

  L’Ari és respectuosa, amable… Espero que pugui ser una gran professora!😁😁

 4. Luanna

  L’ Ari 🥰es molt amable i tambem es molt bunica 😁ens esta ajudan molt i estic segura que ens ajudara molt mes encara espero que se lo passi molt bé amb nosaltres en les sortides 🙃i espero que sigui molt bona profesora en el futur 😎😎😁❤🥰

 5. ❤✨Pol

  🙂L’Ari es la millor profe2.0 del mon. Es amable bona i respetuosa. Lo que no m’agrada es que el 26 de febrer tindrem que despedir-nos de l’Ari, coma minim jo ja li he agafat cariño. No vull que senvaji de l’escola:( T’astimem Ari!😎🥰👑

 6. malak el moussaoui

  l’Ari es una noia molt bona i amabla, ens va ajudar molt la la classe i tambe pubria anar amb nosaltres a les sortidas…

  Espero que faci be amb nosaltres i en el futur espero que faci una profesora .

  T’HASTIMEM

 7. Ariadna Toyos Junza

  Quan vaig veure que teniem una profesora de practique hem vaig ficar molt contenta. M’ha ajuda molt amb les feines i i ham altres coses. Es amabla, bona i respetuosa. Estic segura que es fara molt bona profesora.

 8. Joel Espinosa 😎

  L’Ari es una profesora molt amable i ajuda molt a tots els companys, i per aixo la Judith li va posar com a profesora de música i de figuras amb volum i amb l’Ari estem treballan geografia musical sobre els paisos triats.

 9. Adriana❤️✨

  Quan vam entrar a la classe despres de les vacances de Nadal al entrar a la classe vam veure una noia que no era la mostre profe, la Judith no en va dir res de que vindrie una profesora nova de practicas .
  Hem va sembrar molt maca molt amable ,divertida…
  Ens vam presentar tota la classe el diu Ari,espero que estiguis comuda a la classe y que pugis treballar de lo que tu volgis❤️

 10. Maryam

  Hola! El dia que vam entrar a la classe que va ser el 11 de Gener, com ya posa ahi, va venir l’Ari. Ara m’agradaria parlar com m’ha semblat, si esta bé tenir una noia de pràctiques etc.

  A mi l’Ari hem va semblar una noia mòlt amable i sobre tot ens ajuda en moltes coses, no puc esperar el dia que ens ensenyi sobre les figures en volum i a música. Tenir una noia de pràctiques es algú mòlt bo, mentres tens una tutora n’hi pots tenir un altre! Això també ajuda mòlt a la mestre.
  Espero que ho passis bé durant aquest temps que estàs amb nosaltres i crec que pel 100% ho gaudiràs mòlt Ari!

 11. Leo van het kaar blasco

  Quan vaig entrar a classe i vaig ver a l’ari no sabia qui era pero vaig pensar i si es una noia de practiques i exactament va ser una noia de practiques.Vaig veure que l’ari era una persona amable i bona.Jo crec que en el futur ens pot ajudar molt amb geografia i altres contextos.
  Tambe fara sortides amb nosaltres.

 12. María García

  El primer día del segon trimestre, al entrar a clase, vaig veure a l’Ari i hem vaig imaginar que potser sería una mestra de practiques i efectivament. La Judith ens la va presentar i nosaltres a ella, hem va semblar una noia molt simpática i divertida. Estic segurísima de que durant aquest més apendrem molt amb ella. Ja que ella ens fa música, estem fen per grups de països ( Mexic,Austràlia,França,Canadà i Japó) una cartulina en la que posem diferents curiositats que tinguin que veure amb la música ( dançes tradiccionals, cançons i artistes coneguts, etc….)

  ( 2 comentari perque el primer comentari no estava correcte)

 13. Nos❤️

  😀L’Ari per mi es una noia molt maca, ens está ajudan molt en aquest poc temps que portem amb ellla, apart estic segurísima que en el temps que queda ens ajudara molt mès.

  Esperó que en un futur sigui profesora 👩‍🏫 i que fasi les seus somnis realitats.😎🥰👑

 14. Noa ❤️

  😀L’Ari per mi es una noia molt maca, ens está ajudant molt en aquest poc temps que portem amb ella, apart estic segurísima que en el temps que queda ens ajustará molt mès.

  Esperó que en un futur siguis profesora 👩‍🏫 i que fasis les teus somnis realitats😎🥰👑

  (Aquest es el ultim perquè en els altres m’he equivocat✅)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>