Nom del curs | Hores | Dates | Coordinació | Preinscripció |
Captura en viu d’espècies predadores i exòtiques invasores | 20 h | Del 2 al 17 de febrer | Albert Gómez | Preinscriu-te |
Agricultura de precisió i tecnologies 4.0 | 25 h | Del 8 de febrer al 14 de març | Jaume Puigpelat | Preinscriu-te |
Assecatge i asserrat de la fusta amb Serradores Forestals Portàtils | 10 h | 1 i 2 de març | Anna Angrill | Preinscriu-te |
Rotació, diversificació de cultius i fertilització en el marc de la nova PAC | 28 h | Del 5 de març al 24 d’abril | Sílvia Domingo | Preinscriu-te |
Taller per a dones Bloc I: Mecànica bàsica i soldadura |
24 h | Del 6 al 21 de març | Anna Winfield | Preinscriu-te |
Desembosc amb tracció animal (Moià) | 20 h | De l’11 al 13 de març | Isabel Rovira | Preinscriu-te |
Curs bàsic d’arboricultura i treballs en alçada | 30 h | Del 12 al 15 de març | Albert Gómez | Preinscriu-te |
Preparació per a la certificació europea de serra mecànica (ECC1-2) – Places limitades (10) | 30 h | Del 12 al 15 de març | Dani Tarrés | Preinscriu-te |
Producció agrícola extensiva | 28 h | De l’11 d’abril al 23 de maig | M. Pilar Casas | Preinscriu-te |
Agricultura de precisió i tecnologies 4.0 | 25 h | Del 15 d’abril al 16 de maig | Jaume Puigpelat | Preinscriu-te |
Cromatografia de sòls i la seva interpretació | 12 h | Del 24 d’abril al 15 de maig | Sílvia Domingo | Preinscriu-te |
Producció de plantes aromàtiques i medicinals | 36 h | Del 24 d’abril al 5 de juny | Albert Gómez | Preinscriu-te |
Elaboració de sabons i cosmètica natural | 12 h | 17 i 18 de maig | Anna Angrill | Preinscriu-te |
Preparació per a la certificació europea de serra mecànica (ECC1-2) a Bellestar – Places limitades (10) | 30 h | Del 20 al 23 de maig | Esther Cot | Complet |
Curs de bones pràctiques en sanitat apícola | 21 h | Del 24 al 26 de maig | Anna Winfield | Preinscriu-te |
Captura en viu d’espècies predadores i exòtiques invasores | 20 h | Del 31 de maig al 8 de juny | Pau Vericat | Preinscriu-te |
Silvicultura naturalística i senyalaments en pi blanc | 7,5 h | 01 de juny | Isabel Rovira | Preinscriu-te |
Aprofundiment en tècniques de captura | 24 h | Del 26 al 28 de setembre | Pau Vericat | Preinscriu-te |
Sanitat i higiene en l’àmbit de la caça | 7 h | 5 d’octubre | Pau Vericat | Preinscriu-te |
Elaboracions culinàries amb carn de caça | 16 h | Del 9 al 30 d’octubre | Enric Sala | Preinscriu-te |
Preparació per a la certificació europea de serra mecànica (ECC1-2) – Places limitades (10) | 30 h | Del 5 al 8 de novembre | Dani Tarrés | Preinscriu-te |
Els cursos de l’escola estan adreçats a treballadors i treballadores en actiu, preferentment del sector agrari, ramader, forestal o rural. Puntualment i, en el cas que hi hagi places disponibles, s’acceptaran persones que no estiguin en actiu o d’altres sectors.
Per a la celebració del curs caldrà un mínim de persones preinscrites. Unes setmanes abans de l’inici del curs el coordinador/a es posarà en contacte amb els participants per informar-los del procediment de matrícula i pagament. Si teniu dubtes podeu contactar amb el coordinador/a del curs.
Règim general
Els preus venen regulats segons l’Ordre ACC/54/2022, de 30 de març, de creació dels preus públics de les escoles agràries
Certificats d’assistència
En els cursos presencials es lliuraran certificats d’assistència als alumnes que hagin assistit a un mínim del 80% de les hores programades. Pel que fa als cursos semipresencials, caldrà assistir a un mínim del 90% de les hores presencials i dur a terme les activitats proposades per a les hores no presencials.