Escola Agrària de Manresa
Presentació
Coneixerem el programa de millora per introduir gens de resistència al tomàquet pera de Girona
Visitarem la parcel·la experimental i participarem de la selecció de noves varietats de tomàquet pera de Girona
Sabrem com es fa un tomàquet híbrid
I finalment tastarem les noves varietats de tomàquet pera de Girona resistents a virosis.
>>> Inscripcions mitjançant formulari: https://ja.cat/resistencies-virosis-tomaquets-tradicionals <<<
Lloc de realització
FINCA DE L’ESCOLA AGRÀRIA DE MANRESA
Can Poc Oli
Carretera vella Manresa-Barcelona, km 23,6 – 08242 – Manresa
Tel. 93 874 90 60 – ccagraria.manresa@gencat.cat
http://agricultura.gencat.cat/escolesagraries
Programa
-
- 9.00 h Benvinguda i presentació de la jornada
Jaume Brustenga, professor de l’Escola Agrària de Manresa i secretari de l’associació L’Era, Espai de Recursos Agroecològics - 9.10 h El programa de millora per introduir gens de resistència al tomàquet pera de Girona
Joan Casals, Fundació Miquel Agustí – Escola d’Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia de Barcelona (EEABB-UPC) - 9.20 h Visita a la parcel·la experimental: selecció participativa de noves varietats de tomàquet pera de Girona
Neus Vinyals, associació L’Era, Espai de Recursos Agroecològics - 10.00 h Taller sobre hibridacions: aprèn a fer un híbrid en tomàquet
Joan Casals, FMA – UPC - 10.45 h Tast de les noves varietats
Neus Vinyals, associació L’Era, Espai de Recursos Agroecològics - 11.45 h Fi de la jornada
Aquesta jornada forma part del programa de millora del tomàquet pera de Girona finançat a través dels Ajuts per incentivar la recerca aplicada en matèria de producció agroalimentària ecològica, del Departament d’Acció Rural, Alimentació i Agenda Rural.
La jornada és gratuïta
Aquesta jornada serà presencial i és obligatòria la seva inscripció prèvia.
Cap persona que no estigui inscrita prèviament podrà participar a la jornada.
Calen totes les dades per a poder fer el seguiment pertinent en cas de qualsevol incidència sanitària. Qualsevol inscripció sense totes les dades no serà tinguda en compte.
A l’inici de la jornada es prendrà la temperatura.
L’ús de la mascareta és obligatòria durant tota la jornada, si no és que les autoritat sanitàries hagin modificat els criteris en el moment de la seva realització.
El nombre de places és limitat.
Per a més informació podeu contactar amb l’associació L’Era:
Neus Vinyals (Tel.: 93 878 70 35 – 621 238 217– A/e: neus@associaciolera.org)
Segueix-nos a les xarxes!!
- Instagram: https://www.instagram.com/escolaagrariademanresa/
- Facebook: https://www.facebook.com/escolaagrariamanresa/
- Twitter: https://twitter.com/ecamanresa
ORGANITZACIÓ:
Fundació Miquel Agustí
Associació L’Era, Espai de Recursos Agroecològics
Escola Agrària de ManresaCol·laboració:
Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural
Escola d’Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia de Barcelona (EEABB-UPC) - 9.00 h Benvinguda i presentació de la jornada