Curs Com diferenciar el teu producte ecològic del de les grans superfícies – 20 hores – Curs anul·lat

Curs Com diferenciar el teu producte ecològic del de les grans superfícies

 

 

 

 

 

Clic per inscripcions

 

Presentació i objectius

Cada vegada hi ha més productes ecològics disponibles en els punts de venda. La seva comercialització és tot un repte! Aquest curs està pensat per descobrir eines i reflexionar de com donar el màxim valor als nostres productes ecològics. Volem donar resposta a aspectes bàsics per una bona comercialització: Com els fem destacar en un mercat on cada vegada hi ha més productes ecològics? Que oferim més enllà del propi producte? On podem anar a vendre? Entre d’altres qüestions que segur us inquieten i podrem resoldre amb els experts del curs.

Destinataris

El curs va adreçat a treballadors en actiu, preferentment del sector agrari.

Professorat

  • Martina Marcet, de Cal Roio Catllaràs, ramadera ecològica
  • Elena Sixto, publicista especialitzadaen producció agroecològica
  • Nuria Verdés, de La Garbiana, cereals farina i pa
  • Núria Alamon, de Raiels, iniciatives que arrelen
  • Marc Vives, de la Cabreria, pastors formatgers
  • Gerard Font, d’Ecopallareta, avicultura ecològica
  • Tina Morera, de l’Hort delNavarro, fruita i verdura ecològica
  • Enric Casasayas, pagès del regadiu de Manresa

 

LLOC DE REALITZACIÓ

Escola Agrària de Manresa

 

INSCRIPCIONS I MATRÍCULES

A l’ESCOLA AGRÀRIA DE MANRESA fins a 10 dies abans de l’inici del curs corresponent.

Fundació Universitària Bages. Av. Universitària, 4-6, Manresa. Telèfon 93 874 90 60.
Adreça electrònica: ccagraria.manresa@gencat.cat
Cal dur: imprès de matrícula formalitzat, fotocòpia del DNI, fotocòpia de la nòmina, rebut d’autònoms o targeta de l’atur segons la situació laboral i fotocòpia de la targeta sanitària.

RÈGIM GENERAL DEL CURS

L’Ordre ARP/45/2017, de 24 de març, va aprovar els preus públics. El cost d’aquest curs és de 32 €. S’ha de fer l’ingrés abans de començar el curs al número de compte IBAN: ES56 0182 4143 2102 0182 9192 del BBVA, especificant el nom de l’alumne/a i el nom del curs. La renúncia de la matrícula no comporta devolució de l’import satisfet un cop iniciat el curs.

Es lliuraran certificats de cada curs a l’alumnat que hagi assistit a un mínim del 80% de les hores programades.


PROGRAMA DEL CURS

Dies 6, 8, 13, 15 i 16 de novembre, de 16:00h a 20:00h

Sessió 1
dm 6 de novembre
16 a 20 h
COM VALORA EL CONSUMIDOR EL PRODUCTE ECO I EL VALOR AFEGIT DEL MEU PRODUCTE (Teoria)
Professora: Martina Marcet, Cal Roio del Catllaràs
Sessió 2
dv 8 de novembre
16 a 20 h
IMATGE I PRESENTACIÓ DELS PRODUCTES (Teoria i pràctica)
Professora: Elena Sixto, publicista especialitzada en producció agroecològica
Sessió 3
dm 13 de novembre
16 a 20 h
DÓNA VALOR AL TEU TERRITORI I FIXA-HI UNA ACTIVITAT SOCIAL I ECONÒMICA (Visita tècnica)
Professora: Nuria Verdés, de La Garbiana, cereals, farina i pa
Sessió 4
dv 15 de novembre
16 a 20 h
COM ORGANITZAR VISITES A LA TEVA FINCA (Teoria i dinàmica de treball)
Professors: Núria Alamon, de Raiels, iniciatives que arrelen
Sessió 5
ds 16 de novembre
10 a 14 h
ESTRATÈGIES DE VENTA I CANALS CURTS DE DISTRIBUCIÓ: COMUNITATS DE CONSUM/ MERCATS / CISTELLES/ BOTIGUES, …
(Visita a l’experiència + Taula rodona)
Professors:
– Marc Vives, de la Cabreria, pastors formatgers
– Gerard Font, d’Ecopallareta, avicultura ecològica
– Tina Morera, Hort del Navarro, fruita i verdura ecològica
– Enric Casasayas, pagès del regadiu de Manresa

 

ENLLAÇOS:

http://agricultura.gencat.cat/ca/ambits/formacio-innovacio/escoles-agraries/escola-agraria-manresa/

http://agricultura.gencat.cat/ca/ambits/formacio-innovacio/escoles-agraries/

Organització

agricultura_h2 Formació Agrària

fons_europeu_agricola

 

Cursos - 2019 -

Cursos - 2018 -