Elaboració d’embotits ecològics (30h)

Escola Agrària de Manresa

 

 

Una tradició molt arrelada

 

Durant segles, el porc, els embotits, les carns salades i els pernils han estat una de les més precioses fonts de l’alimentació, alhora que una de les poques formes de conservació de la carn i una tradició. Alhora a Catalunya ha estat una de les primers indústries alimentàries. El fonament dels embotits i els pernils actuals continua sent el mateix de sempre: el porc, com a primera matèria bàsica, i la sal, com a conservant essencial, així com espècies o herbes, com ara el pebre negre, el vermell, etc. Per a fer un bon embotit ecològic cal recuperar la tradició i incorporar els nous coneixements dels mestres xarcuters.

 

El curs va adreçat a productors de porc ecològic que vulguin donar valor afegit a la seva carn i també a xarcuters que decideixin iniciar-se en la elaboració ecològica d’embotits

 

Del 3 de maig al 21 de juny

Preu: 32€

Inscripcions mitjançant formulari web: https://ja.cat/cursos-2021


ESCOLA AGRÀRIA DE MANRESA
Avinguda Universitària 4-6 (Edifici FUB)- 08242 Manresa
Tel. 93 874 90 60 – ccagraria.manresa@gencat.cat3
http://agricultura.gencat.cat/escolesagraries

Segueix-nos a les xarxes!!

 

ORGANITZACIÓ:

Cursos - 2019 -

Cursos - 2018 -