Celebrem els Jocs Florals

Com cada any, amb l’arribada de la primavera ens trobem de nou amb una de les festes més assenyalades en el nostre calendari escolar: la diada de Sant Jordi i la celebració  dels Jocs Florals.

L’objectiu dels Jocs Florals sempre ha estat el mateix: potenciar l’expressió i la producció escrita del nostre alumnat per fer evident als nois i les noies de l’escola que l’ésser humà pot copsar el món a través dels sentits i expressar les seves sensacions i els seus sentiments mitjançant la paraula. Al mateix temps, l’organització d’aquests Jocs Florals porta implícit un altre objectiu: fomentar i difondre una tradició cultural pròpia i arrelada al nostre país.

Des de l’escola intentem transmetre l’entusiasme per la creació, la poesia, la imaginació… Els professors intentem possibilitar que l’alumnat gaudeixi del meravellós moment de la creació i pugui expressar lliurement els seus pensaments i els seus sentiments. Per això el concurs que organitzem té tres modalitats: una de redacció, una de cartells i  una de punts de llibre.

El concurs premia  tres redaccions, un cartell i un punt de llibre de cada cicle. Els guanyadors dels Jocs Florals 2018 han estat els següents:

De primer cicle, el 1r premi de redacció ha estat per a Mireia Sancho, el 2n premi se l’ha emportat Ferran Castellà i el 3r, Quim Ramírez. Pel que fa a la vessant més artística dels concurs —cartell i punt de llibre– la guanyadora ha estat Clàudia Castellà.

De segon cicle, el 1r premi de redacció l’ha guanyat Katterin Agüero, el 2n premi ha estat per a Laia Cabré i el 3r premi se l’ha endut Maria Fabregat. El cartell i punt de llibre premiats en quest cicle han estat els realitzats per Judit Ramírez.

Volem agrair a l’alumnat la seva participació, felicitar-los pel bé que ho han fet i encoratjar-los a seguir vivint, volant i creient en la imaginació per tal de seguir escrivint i aprenent. Ells són la peça fonamental d’aquests concursos i, sense ells, no tindrien sentit.

GRÀCIES A TOTS I MOLTES FELICITATS!!!

Punts de llibre i Cartells guanyadors:


Redaccions guanyadores

El mim que plorava a la foscor Cartes a Roser

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>