IV Concurs de fotografia MATeMàTICa

El passat 26 de novembre, la UNESCO va declarar, a partir del 2020, el dia 14 de març com el Dia Internacional de les Matemàtiques i, per tant, aquest curs el tema del concurs fotogràfic serà el nombre PI. El 14 de març és conegut com el Dia internacional PI, ja que es correspon al dia 14 del mes 3 i els anglosaxons escriuen primer el mes, per tant el 3,14.  Al 2015 vam viure el moment PI de la història! Va ser el dia 14 del mes 3 de l’any 15 a les 9 hores i 25 minuts i 53 segons i… (3,141592653…)

Així doncs, aquest any el IV Concurs de fotografia MATeMàTICa dins la XLIV Setmana esportivo-cultural de Sant Josep tindrà com a tema central: El nombre PI.

Busca una fotografia divertida, curiosa, artística… i presenta-la. També pots fer servir la imaginació i preparar una escena o situació representativa que reculli qualsevol contingut matemàtic relacionat amb el nombre PI, de forma numèrica, geomètrica… tot si val!

Fixa’t amb els exemples d’algunes fotografies presentades en concursos anteriors que ben podrien inspirar-te!

Més informació a la web del concurs: fotografia MATeMàTICa i en la pàgina de la XLIV Setmana de Sant Josep.

Busca, imagina i participa-hi! Tens temps fins el 19 de març!

Aquest any recuperem el tema del curs passat, ja que el concurs no es va poder celebrar. Els alumnes que havien presentat una fotografia tenen l’opció de mantenir la fotografia presentada o canviar-la per una de nova.

Clica el següent enllaç per veure les fotografies presentades.