#gràciesimprescindibles

Des de la Llar Infantil “Les Cent Fonts” i el Col·legi Sant Josep volem agrair la tasca i el servei de tots els professionals de Sant Hilari i del país que aquests dies treballen per superar aquesta situació. Ara més que mai, hi ha col·lectius que estan en primera línia i tenen la missió d’atendre els malalts, cuidar la gent gran, vetllar per la seguretat, recollir els residus, gestionar els passos i decisions a prendre, abastir els comerços d’aliments i productes de primera necessitat, vendre aquests productes als ciutadans… i els que ens deixem!

Tothom és imprescindible, però hi ha qui ha de sortir perquè d’altres ens puguem quedar a casa.

Per això, hem creat el hashtag #gràciesimprescindibles a instagram i volem recollir les vostres fotos fent el símbol de “gràcies” en el llenguatge de signes català per fer-los arribar el més sincer agraïment. Us convidem a tots: infants, familiars, professorat… a que penjeu la vostra foto en horitzontal i la compartiu a l’àlbum:

https://photos.app.goo.gl/y1yvEqovtEhYKBTR8

“Gràcies” en llenguatge de signes Àlbum de fotos

Amb totes les fotos que rebem farem un vídeo que compartirem per la xarxa i penjarem al web amb ganes d’animar a tothom a superar aquests dies tan complicats!

Gràcies!