Colònies i excursions

Com sabeu totes les famílies, un dels pilars del nostre projecte educatiu és aprofitar el nostre entorn per aprendre en situacions diferents a les que es desenvolupen dins de l’aula.

Colònies i excursions, adaptades a la normativa COVID, han continuat presents a la nostra agenda. En aquest article hi trobareu els àlbums de fotografies de les darreres activitats que s’han dut a terme:

 

Sant Jordi 2021

Després d’un any sense celebració, aquest divendres 23 d’Abril vàrem tornar a gaudir amb la Diada de Sant Jordi.

A infantil i primària, les aules i el pati es van omplir de princeses, cavallers i dracs. A la tarda, mantenint els grups estables, van omplir places i parcs de Salt per compartir estones de lectura.

A secundària, les activitats lúdiques es van realitzar a l’entorn de l’estany de Banyoles.

Preinscripció curs 2021-2022

A l’apartat PREINSCRIPCIÓ hem publicat les llistes amb el barem provisional dels alumnes que varen presentar la sol·licitud d’inscripció en el termini proposat pel Departament d’Educació.

Del 20 al 26 d’abril poden presentar reclamacions al barem provisional. Si és així, s’han de posar en contacte amb el centre i els informarem què cal fer per presentar-les.

El dia 30 d’abril publicarem el barem definitiu un cop resoltes les reclamacions que s’hagin presentat.

Nou “Espai famílies”

Us presentem un nou espai a la web de l’escola: l’Espai Famílies.

En aquest espai, que anirem actualitzant periòdicament, hi trobareu articles, pàgines webs, reculls de vídeos, llibres, activitats,… classificats en diversos blocs: educació emocional, família i escola, hàbits saludables, bon ús de les tecnologies, temps en família. També hi trobareu un apartat de recomanacions amb recursos diversos.

Esperem que us sigui d’utilitat!

Portes obertes

Aquest dissabte 13 de març hem obert les portes de les nostres aules per rebre la visita de famílies interessades en el nostre projecte educatiu.

Clica a la fotografia per veure en format vídeo el mateix que aquestes famílies han vist aquest matí.

Coneix la nostra escola

Us convidem a fer un tour virtual per la nostra escola. Alumnes i docents de les 3 etapes us ensenyen com treballem habitualment a les nostres aules.

Escolteu també la veu de les famílies que ens expliquen perquè han triat la nostra escola per als seus fills i filles.

Cliqueu a la imatge per començar una visita virtual a la nostra escola.

Clica i ens coneixeràs!

BONES FESTES!

Aquest serà un Nadal molt diferent de tots els que recordem fins ara. Trobarem a faltar activitats que hem fet altres anys… però en farem de noves.

Cliqueu a la fotografia per veure la felicitació de Nadal dels nens i els mestres d’educació infantil i primària.

Us desitgem molt bones festes!

 

#1origame1euro

Un any més, les classes de cicle mitjà i superior de primària participen a la campanya solidària #1origami1euro: durant les darreres setmanes han elaborat origamis de totes mides i colors per aportar a la campanya i sumar solidaritat a La Marató de TV3. Perquè ja sabeu… aquest any la Marató ens toca a tots!

Cliqueu a la imatge per veure el vídeo de la nostra participació.

La cultura és segura, la ciència i la natura també.

Aquest novembre hem sortit d’excursió; fora l’aula hi ha un món sencer per descobrir i aprendre.

Aprenem dins i fora de l’escola

Aquestes darreres setmanes, els grups de primària han pogut fer una excursió per continuar aprenent fora de l’aula. Podeu veure els reportatges fotogràfics d’aquestes excursions en els blogs de cada cicle:

Els nens i les nenes d’educació infantil també surten cada setmana de l’escola per treballar diferents aprenentatges en el nostre entorn més proper. Podeu veure reportatges d’aquestes sortides en el blog d’educació infantil.

Treballem a l’entorn i per a l’entorn.

L’escola no són quatre parets, l’escola és una finestra per aprendre a observar l’entorn i aportar-hi el millor de nosaltres mateixos. Seguint aquesta idea,  els alumnes de 3r d’ESO, han  sortit per descobrir la Vil·la Romana de Vilablareix . Per altra banda, els alumnes de 1r d’ESO, culminant un projecte iniciat a 6è, s’han dirgit a la Plaça Llibertat de Salt a  pintar un mural  conjuntament amb  l’Escola La Farga. Aquesta  és una de les activitats proposades  per el Projecte  “Itineraris segurs” del Programa “Juguem”.

 

Aprenem amb la tecnologia

En els darrers mesos, paraules com telemàtic, blended o híbrid s’han fet habituals a moltes converses. Al Pompeu, ja fa molts anys que l’aprenentatge blended és present a les nostres aules. Aules virtuals i aules presencials es combinen de manera gairebé natural per permetre un aprenentatge més competencial, on la tecnologia és un recurs més, un element gairebé transparent. Els nostres alumnes produeixen amb eines i aplicacions digitals; comparteixen les seves produccions als blogs i a les aules virtuals. Llegir més»

Nou espai Suport-TIC

Us informem que hem obert un nou espai a la web de l’escola: l’espai Suport-TIC. Hi trobareu tutorials útils per fer servir l’aula virtual Moodle i el correu electrònic dels alumnes.

Podeu utilitzar l’adreça suport.TIC@pompeufabrasalt.cat per proposar altres temes.