FISH REVOLUTION

A Scolarest porten més d’un any treballant amb un projecte molt ambiciós per tal de continuar oferint i millorant l’alimentació dels nens. En especial, volen incrementar la ingesta de peix en els menús, aconseguint addicionalment que els nens es diverteixin a l’hora de menjar-ho.

Scolarest va pensar que la millor manera de poder desenvolupar aquest projecte i les pautes alimentàries del Peix era dirigir-se al Port de Sant María a Cádiz per convèncer al millor Xef que tenim per ajudar-los a convertir-lo en realitat.

Ángel León, anomenat El Xef de Mar, és el Propietari i Xef del Restaurant Aponiente, compte amb 3 Estrelles Michelin, una de les qualificacions més importants arrel Mundial.

NOTA DE PRENSA

Al mes e gener es va donar a conèixer de manera oficial a la Ponència que va fer l’Ángel León al Congrés de Madrid Fusión ​(https://www.madridfusion.net/es/​)​.

El mes de març tindrem l’oportunitat de gaudir a l’escola d’una jornada gastronòmica amb un menú del “Xef de la Mar, Ángel León”.

Us mantindrem informats.