Visita cultural a la Basílica de Santa Maria de Vilafranca

Divendres passat, 21 de maig, es va fer una activitat programada per visitar la Basílica de Santa Maria de Vilafranca del Penedès, dins del mòdul d’Art i Artistes corresponent al curs 2020-21, en la qual hi participaren conjuntament, alumnes tant del GES 1 com del GES 2. Els professors acompanyants per part del centre foren el cap d’estudis Domingo López, la Núria Monterde i el Jordi Abelló. La visita guiada va anar a càrrec de Josep Mª Feliu, que forma part de l’equip de l’empresa de serveis turístics Descobrir Penedès.  Amb les seves explicacions ens va mostrar l’evolució històrica d’aquest temple religiós des dels seus orígens, tot un exponent de l’estil gòtic de l’art medieval.

El punt de trobada va ser el portal lateral d’entrada a la basílica, en què s’inicià el recorregut a l’interior de l’església per després accedir al campanar, des d’on tots plegats vam poder contemplar i gaudir d’unes vistes esplèndides de la vila i dels seus voltants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>