Competic 2 curs 2020-2021

Al municipi de Sant Just Desvern i dins l’edifici rehabilitat de «Les Escoles» es troba el CFA Sant Just, centre públic i espai d’oferta formativa autoritzada per poder ampliar coneixements i millorar competències professionals: Llengües, Graduat i cicles d’educació secundària, Informàtica, etc.

 

Aquest present curs 2020-2021 el nostre grup hem cursat «COMPETIC-2», curs per l’assoliment de competències tecnològiques de la informació i comunicació. Ha estat una tasca d’aprenentatge molt intensa, desafiant, engrescadora, un gran repte per a la majoria de totes nosaltres. També ha estat un curs especialment diferent, en molts moments, pels dies i/o mesos de confinaments per la pandèmia.

 

 

A mesura què anàvem avançant en el temari les nostres habilitats informàtiques s’anaven perfeccionant en «LibreOffice» (write, calc, impress, base de dades…), així com d’altres competències:

– Tractament i retoc d’imatges fixes amb el «GIMP»

– Modificació de fitxers de so amb «AUDACITY»

– Tractament bàsic de fitxers de vídeo amb «OpenShot Video Editor»…

 

Aquests coneixements d’aprenentatge i d’altres derivats, desenvolupats amb molt de treball i constància durant el curs, ens han servit per dur-los a terme i presentar el «Projecte Final».

En resum un curs en el qual hem assolit un alt nivell de coneixements, evolució i competències, al mateix temps gratificant i motivador.

Esmentar, pel que fa a aquesta evolució, que també ha estat gràcies en gran part a la tasca incansable del nostre professor, en Xavier Caparrós, que amb el seu tarannà, professionalitat i paciència ha aconseguit que cap de nosaltres ens quedéssim pel camí, plantejant-nos un gran repte final «fer un Blog», el «Blog del nostre grup».

Les alumnes de Competic 2 – 2020/2021

Feliça Mitjans
Isabel Ezcurra
Núria Serra
Sindy Flores
Teresa March
Elena Shatunova

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>