Competic 1 curs 2020-2021

En el CFA Sant Just-Les Escoles es cursen diferents tipus de cursos entre ells els de Competic Inicial, Competic 1 i Competic 2, entre d’altres. Cursos necessaris per adquirir diferentes titulacions de tecnologies de la informació necessàries per l’àmbit laboral.

Nosaltres som un grup que ens vam aventurar a fer el curs de Compètic incial i el Competic 1 a l’hora, ja que en aquest centre ho realitzen d’aquesta manera. En aquest mateix grup, que el vam iniciar 10 persones, finalment hem resistit fins el final l’Alícia, l’Isabel, la Mariona, la Sara i la Patrícia.

Dins d’aquest grup final van haver-hi 2 grups diferenciats:

– El del nivell inicial que li ha servit per perdre la por a la informàtica i poder aconseguir obrir l’ordinador i poder-se defensar.
– En el nivell més avançat, Competic 1, les persones que han seguit el curs normal han pogut adquirir suficients coneixements bàsics i suficient confiança a l’hora de moure’s pels programes del Writter, Calc, Audacity, Gimp i el Canva i poder així seguir adquirint coneixements més amplis amb el Competic 2.

Hi ha hagut una molt bona sintonia entre el professor i les seves alumnes, sent molt pacient amb totes nosaltres, i al mateix temps també hi hagut molt bona sintonia entre les companyes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>