Curs economia financera

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

El 9 de febrer va començar el primer curs d’educació financera per a adults a Catalunya que es va desenvolupar durant les següents setmanes a 14 centres de formació d’adults (CFA) de Catalunya, entre ells el CFA Nou Girona, i amb la participació de 750 alumnes i la col·laboració de 16 voluntaris del sector financer.

Aquest curs es va realitzar en el nostre centre el dia 16 de febrer i va consistir en un taller educatiu sobre l’economia domèstica, on es van explicar conceptes clau de finances personals per a portar a la pràctica, com ara fer un pressupost personal, el fons d’emergència, l’endeutament i d’altres conceptes d’estalvi i d’inversió (diversificació, capitalització, planificació de la jubilació, etc.). Un dels objectius d’aquest curs fou el de presentar als assistents els recursos fiables que hi ha disponibles a Internet a l’hora de prendre decisions financeres adequades.

Es tracta d’un pla pilot que, en funció dels seus resultats, pot ampliar‐se els propers cursos a més CFAs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>