Bona diada Confinada!!!

Com aquest any el dia de sant Jordi no ens podem trobar us volem fer arribar aquest poema, com un petit regal per alleugerir aquests dies que s’estan fent llargs. Desitgem que passeu una bona diada i que aviat ens puguem retrobar.

#8m: Setmana de la dona al CFA El Carmel

Durant la setmana prèvia al #8m, l’escola ha fet diverses activitats centrades amb el lema “Feminisme és Igualtat” que han culminat amb la gravació del vídeo “El Violador eres tú”:

  • des de formació instrumental i els grups de llengües s’han elaborat pancartes amb el lema FEMINISME és IGUALTAT escrit en les diverses llengües.
  • des de les classes d’anglès a secundària s’ha reflexionat sobre el paper de la dona al llarg de la història i s’han seleccionat frases rellevants.
  • el grup de GES 1 va assistir a la Xerrada “El masclisme femení” emmarcada dins del programa realitzat per les biblioteques de Catalunya pel #8m 2020 organitzada a la Biblioteca El Carmel- Juan Marsé el dijous 4 de març.
  • gravació del video per part d’unes 50 alumnes de l’escola amb la col·laboració de Jimena Fernández Alvarado que ens va ajudar coordinant coreografia, Ignasi Mata Capdevila amb la gravació i muntatge del vídeo, tots dos vinculats a l‘Espai Jove Boca Nord.
  • taller sobre la tergiversació del paper de la dona en els mitjans de comunicació a partir del documental “Miss representation” pels alumnes del centre.