Treballa amb nosaltres

El centre de formació d’adults fa 40 anys que dona servei als barris de Bon Pastor i Baró de Viver. Els últims cinc anys, el centre ha experimentat els següents canvis:  inauguració dels nous locals, ampliació de plantilla i la implementació d’un nou projecte educatiu. Gràcies a aquest procés de transformació, el centre ha pogut afrontar nous reptes fins a convertir-se en un centre de referència a nivell de ciutat pel que fa a l’ús de les noves tecnologies i la participació en projectes Erasmus.

La nostra oferta formativa inclou els ensenyaments de Competència digital (ACTIC inicial, bàsic i avançat),  l’ensenyament d’anglès amb títol oficials (A.1 i A.2 del Marc Europeu de les llengües, l’ensenyament de llengua catalana i castellana (acollida de migrants) i aprenentatges en Formació Instrumental.

Aquest curs 2019-20 oferim una NOVA OFERTA en EDUCACIÓ SECUNDÀRIA DE PERSONES ADULTES dirigida a tots els joves i adults que necessiten aquesta titulació per millorar les seves competències, el seu currículum o incorporar-se de nou al Sistema Educatiu.

És per això que aquest curs ampliem plantilla de Secundària. Si vols treballar a l’Educació de Persones Adultes, tens una bona competència digital i ganes de participar en el nostre projecte d’escola envia’ns un correu a direccio@cfabonpastor.cat