Graduat en Educació Secundària – IOC

ioc_centre_colLa nostra escola és centre de suport de l’Institut Obert de Catalunya, en relació al programa de Graduat en Educació Secundària (GES).

L’IOC és el centre públic de Catalunya que et permet estudiar online qualsevol dels programes que podries trobar en un institut. Amb seu central a l’Avinguda del Paral·lel, 71-73 de Barcelona, te una xarxa de centres de suport repartits per tota Catalunya per facilitar l’accés als seus estudis, i el nostre centre és un d’ells. En concret, l’Escola d’Adults Teresa Mañé és centre de suport de l’IOC pel programa de GES (Graduat d’Educació Secundària).

Els nostres alumnes del curs presencial de Preparació per la Prova d’Accés a Cicles de Grau Superior també poden cursar a través de l’IOC aquelles assignatures específiques que no s’imparteixen al centre.

Per veure les dates i els passos que s’han de seguir per formalitzar la inscripció trobaràs tota la informació a la seva pàgina web a l’apartat de “Matriculació” del “Graduat en Educació Secundària (GES)”.