Anem a la III Trobada d’Educació de persones adultes de la UAB:

El passat divendres 6 de març dos membres del CFA Montseny van assistir a la tercera edició de la Trobada d’Educació de Persones Adultes “L’EPA, motor de canvi en els sistemes educatius”, organitzada per l’ICE (Institut de Ciències de l’Educació) de la UAB (Universitat Autònoma de Barcelona).

La trobada s’ha desenvolupat a partir de tres blocs diferents. En el primer Bloc, i amb el títol “Trencant murs del centre”, hem pogut veure sis experiències d’èxit diferents de centres de formació de persones adultes amb un enfocament més global, territorial i comunitari. En el segon Bloc, i amb el títol “El Replanteig. Coses del claustre”, hem pogut conèixer i vivenciar una tècnica que aborda la resolució positiva del conflicte, des de l’aprenentatge dialògic i la mirada comunitària. En el tercer Bloc, i darrer, i amb el títol “Idees clau del treball en FPA” hem reflexionat entorn del tema central de la trobada a partir d’una conferència a càrrec de Màrius Martínez (professor titular del Departament de Pedagogia Aplicada de la UAB i del grup de recerca “Diversitat i Orientació”).

Com a centre ha estat molt interessant formar part d’aquesta trobada, ja que existeixen poques ocasions on discutir i reflexionar sobre l’educació de persones adultes avui, des d’una vessant crítica i constructiva. Hem pogut conèixer experiències noves en centres de formació de persones adultes i altres espais, hem pogut viure una tècnica per abordar els conflictes i ens emportem un decàleg de punts claus sobre aquesta formació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>