Nou kit al servei de préstec i ampliació col.laboració amb l’ICMAB

KitCreixementMaterials_ICMAB

El passat divendres 9 de setembre, en Riccardo Rurali, sotsdirector, i Andrés Gómez, tècnic de laboratori, de l’Institut de Ciències de Materials de Barcelona (CSIC), van visitar les instal.lacions del CESIRE i van renovar i ampliar la col.laboració establerta entre tots dos centres fa aproximadament un any. Com a resultat d’aquesta col.laboració, l’ICMAB va cedir al servei de préstec del CESIRE un dels kits desenvolupats pel curs “Creixement de materials: del laboratori a l’aula“, dins de la seva participació en el programa Professors i Ciència, de la Fundació Catalunya – la Pedrera.

Amb els materials del kit, que inclou el bolígraf d’impressió 3D 3Doodler, i diverses activitats dissenyades a l’ICMAB, els docents podran explicar a les seves aules no només Ciència i Tecnologia de Materials, sinó també diferents conceptes relacionats amb la fabricació additiva. Aquest kit amplia els continguts i propostes didàctiques presentades en el kit “Viatge dins els materials: àtoms i estructures cristal.lines”, elaborat pel mateix institut, i que també podeu trobar al servei de préstec.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>