Activitats per a alumnes de 4t d’ESO, batxillerat i cicles formatius amb motiu de l’Any Internacional de la Taula Periòdica dels Elements Químics

L’Assemblea General de les Nacions Unides (ONU) ha proclamat el 2019 Any Internacional de la Taula Periòdica dels Elements Químics (AITP 2019), amb l’objectiu de celebrar la gènesi i el desenvolupament de la taula periòdica des del descobriment del sistema periòdic de Dmitri Mendeléiev, ara fa cent cinquanta anys.

Amb aquesta celebració es pretén, també, donar a conèixer el paper de la química en la recerca de solucions a reptes mundials, com ara el desenvolupament sostenible, el futur d’una energia neta, l’alimentació o la salut.

Activitats per a alumnes de 4t d’ESO, batxillerat i cicles formatius amb motiu de l’Any Internacional de la Taula Periòdica dels Elements Químics.

  • 8 de Febrer 2019

10 h: Col·loqui “Química i salut. La química és la resposta”
Lloc: CosmoCaixa (Carrer d’Isaac Newton, 26 Barcelona)
Entrada gratuïta prèvia inscripció enviant correu a: arcosmocaixa@magmacultura.net especificant el títol de l’activitat, el dia i l’hora i el nombre d’alumnes que hi assistiran.

12 h: Col·loqui “Emmagatzemar energia. Molt més que carregar el mòbil”
Lloc:CosmoCaixa (Carrer d’Isaac Newton, 26 Barcelona)
Entrada gratuïta prèvia inscripció enviant correu a: arcosmocaixa@magmacultura.net especificant el títol de l’activitat, el dia i l’hora i el nombre d’alumnes que hi assistiran.

Per consultar el web de l’AITP cliqueu aquí

En el web trobareu, també, recursos educatius adreçats a alumnes de primària, secundària, batxillerat i cicles formatius així com, en l’apartat bloc, articles de divulgació científica sobre la taula periòdica però també sobre el paper de la química en la recerca de solucions a reptes mundials com ara: el desenvolupament sostenible, el futur d’una energia neta, l’alimentació o la salut.