STEAMConf Barcelona 2019

STEAMConf arriba a la seva cinquena edició reunint a Barcelona un grup excepcional de creadors locals i internacionals que, en el seu dia a dia, aborden el món des d’una perspectiva (A) i amb la visió integral que afavoreix l’STE(A)M; des de la música de Sam Aaron fins al teatre de myPERFORM; Des de l’art de la Tate, fins a diverses iniciatives que fan de l’aprenentatge basat en projectes (ABP), les experiències vitals i l’avaluació, un acte d’intensa creació.

En aquesta edició, des de CESIRE s’han organitzat dos tallers amb propostes didàctiques ben diferenciades:

  • Elemental secrets. An escape room of the periodic table: Amb motiu de l’Any Internacional de la Taula Periòdica (2019 IYPT), es presenta una proposta didàctica en forma d’escape room per treballar a l’aula competències i coneixements al voltant de la taula periòdica i els elements.
  • Construint coneixement STEAM; imants i electrons, l’electromagnetisme:  Aquest taller presenta una proposta didàctica STEAM per facilitar a l’alumnat d’ensenyament secundari la construcció cognitiva dels coneixements de l’electricitat i el magnetisme des d’un aprenentatge actiu mitjançant la construcció de dispositius per a l’experimentació, tot i integrant elements de la cultura maker i la impressió 3D.

[+informació i inscripcions]