Primera sessió de lliurament del Nanokit 2.0 a CRPs

El 14 de març es va organitzar una sessió de presentació i lliurament dels Nanokits 2.0 a la qual va assistir personal tècnic docent dels Centres de Recursos Pedagògics dels Serveis Territorials d’Ensenyament de Barcelona Comarques, Consorci d’Educació de Barcelona, Maresme – Vallès Oriental, Vallès Occidental i Baix Llobregat.

La jornada es va estructurar en dues parts: la primera va consistir en una xerrada d’actualització científica en continguts de nanociència i nanotecnologia,  a càrrec del Dr. Jordi Díaz, dels CCiTUB, qui també va descriure i mostrar diverses aplicacions comercials ja presents a la nostra vida quotidiana, i una segona, a càrrec de Julio Pérez, assessor tècnic docent del CESIRE, qui va presentar en detall els materials i fitxes didàctiques que composen el nanokit 2.0, i va proporcionar diverses orientacions d’utilització del kit i aspectes logístics respecte la seva gestió per part dels centres de recursos.

La sessió es va cloure amb el lliurament als assistents del nanokit 2.0, d’un exemplar del dossier per l’alumnat i un del professorat, i d’una capsa amb diverses quantitats del material fungible inclòs en el kit per tal de facilitar la seva reposició.

És previst que aquesta sessió es complementi en un futur proper amb d’altres de format similar adreçades als professionals de la resta de Centres de Recursos Pedagògics de Catalunya, de manera que en poques setmanes els centres educatius de tot el territori puguin sol.licitar-lo i començar la seva utilització a les aules.

Share