Materials manipulatius de matemàtiques, un camí cap a l’abstracció

Conferència de formació de professorat de matemàtiques: “Materials manipulatius, un camí cap a l’abstracció” a càrrec d’en Daniel Ruiz Aguilera, professor de matemàtiques i de didàctica de la matemàtica a la Universitat de les Illes Balears.  

Foto: Júlia Luna. 2015. Fotografia matemàtica ABEAM
  • Data: dimecres, 9 de desembre a les 18:00 h.
  • Enllaç a la inscripció.
  • Enllaç a la vídeoconferència
  • Enllaç a la presentació
  • Ressenya: “Els materials manipulatius són un dels recursos més importants per aprendre matemàtiques, si són utilitzats com a models de conceptes abstractes i van acompanyats de preguntes i propostes interessants. En aquesta xerrada es discutirà la necessitat de l’ús d’aquests materials a les aules, així com d’algunes de les seves potencialitats i limitacions.”

Aquesta conferència va adreçada a tots els docents d’Infantil, primària i secundària de Catalunya, i especialment als centres que tenen en préstec aquest curs el material “Laboratori de matemàtiques” dels Centres de Recursos Pedagògics del Dept. d’Educació.

Aquesta formació forma part del Programa de orientación y refuerzo para el avance y apoyo de la educación (POEFE), dins del Programa operativo de empleo, formación y educación (FSE 2014-2020).

#STEAMcat

Share