Jornades d’Innovació Pedagògica. Una mirada calidoscòpica

Logo jornades

Les Jornades d’Innovació Pedagògica, una mirada calidoscòpica han volgut ser una mostra de la innovació i la renovació educativa que s’ha fet, que s’està fent i que es vol fer al nostre país, amb els veritables experts en innovació, mestres i professorat, com a protagonistes. El Departament d’Ensenyament ha volgut, amb aquesta jornada, difondre i compartir aquelles línies d’actuació relacionades amb la innovació als centres educatius per tal d’afavorir-les, potenciar-les i proporcionar el reconeixement adient. A més a més, ha volgut donar a conèixer els projectes i les pràctiques educatives d’èxit que diversos centres de tot Catalunya porten a la pràctica amb l’objectiu de fer-les arribar a la Comunitat Educativa.

Aquests pràctiques educatives han mostrat processos de canvi consolidats o en procés de consolidació en algun dels següents àmbits: Aules, Organització de Centres i Connexions amb l’entorn.

La jornada també ha comptat amb espais de contrast i debat on hi han participat professionals del món educatiu que han aportat la seva visió sobre la innovació i sobre quin ha de ser el paper dels agents del canvi i la interrelació que s’estableix entre innovació, qualitat i  equitat.

Hem parlat d’innovació, i fent-ho a partir d’una diversitat d’experiències, de camins i de recorreguts que ofereixin algunes respostes, però que, sobretot, generin noves preguntes que ens serviran per millorar.

Save

Share