Servei de préstec i cambra de cria

ATENCIÓ:  Horari del Servei de Préstec i la Cambra de Cria de desembre i gener

A causa de l’empitjorament de la situació sanitària relacionada amb la Covid-19, el Servei de Préstec  i Cambra de Cria del CESIRE modifica l’horari d’atenció al públic.

A partir del dia 11 de gener:

    • Dilluns de 9:00 a 13:00 i de 16:00 a 18:00
    • Dimecres de 9:00 a 13:00

La recollida de material i el retorn del mateix s’haurà de fer en hores concertades.

Podeu contactar telefònicament amb les persones responsables del servei al 938823125, o bé a l’adreça cdec@xtec.cat.

L’horari d’atenció al públic del servei (amb hora concertada) és:

– matins (de dilluns a divendres): 9 – 13 h

– tardes (dilluns, dimarts i dimecres): 16 – 18 h

Les comandes s’han d’adreçar a través del formulari que trobareu a la secció de préstec. Podeu contactar telefònicament amb les persones responsables del servei al 938823125, o bé a l’adreça cdec@xtec.cat.


Un dels serveis específics del CESIRE és el de préstec d’equips i d’instrumental per al treball pràctic.

  • És convenient programar la utilització del material amb temps i reservar-lo amb antelació, donat el gran volum de la demanda que cal atendre.
  • El termini habitual de préstec és de 15 dies, llevat d’alguns materials o equips específics, com ara els bancs de llum, que han d’utilitzar-se en experiències amb un temps d’execució més dilatat. Passats 15 dies cal renovar el préstec per telèfon. La renovació del període de préstec es farà en funció de la llista d’espera. De no existir cap altre petició sobre el material, el préstec es podrà anar renovant per períodes de 15 dies.
  • El material en préstec es pot sol·licitar per correu electrònic (cdec@xtec.cat) o contactant directament per telèfon (938823125). Tanmateix, la comanda no es pot considerar formalitzada fins no rebre la corresponent confirmació.

El servei de préstec del CESIRE manté també una cambra de cria destinada a proporcionar diferents éssers vius per a l’experimentació a l’aula a tots els nivells educatius i també per a tot tipus de centres, públics, privats i concertats. El centre proporciona aquests organismes d’acord amb la normativa legal vigent. Donades les especials característiques del material viu, aquest s’haurà de sol·licitar necessàriament amb una antelació de dues o tres setmanes.

En el menú lateral trobareu el llistat de material de préstec i protocols d’activitats, condicions d’ús i formulari de sol.licitud, i tot d’informació relacionada amb el servei.

Share