Projecte interescolar SAB

L’escola Vall de Palau participa i coordina un seminari d’especialistes d’anglès de les escoles de Primària i Secundària de Sant Andreu de la Barca.

Des d’aquest seminari s’ha creat un projecte en comú en el qual es duen a terme activitats per promoure la relació entre alumnes de diferents escoles a través de la llengua anglesa: cartes, postals, vídeos i una trobada final que tindrà lloc el proper juny, amb l’ajuda de l’alumnat de l’institut.

Aquest any com a novetat hem creat el logo del projecte! S’ha fet paral·lelament dos concursos; un del dibuix realitzat per les escoles de primària i les lletres de “Funny day” realitzat per els alumnes de secundària. D’aquests dos concursos ha sortit el logo i també pòster del Funny Day!

Aquesta segona edició del Funny Day, ha estat realitzada durant tres dies de juny ja que aquest any totes les escoles i instituts han estat involucrats.

Els dies 6, 7 i 8 de juny es va celebrar el “Segon Funny Day”. Aquest dia vam conèixer el nostre amic que hem estat enviant-li cartes durant aquest curs. Quan ens vam conèixer ens vam posar en grups i vam estar el matí junts fent diferents proves que els alumnes de l’institut ens havien preparat. Aquestes van ser 8 proves: Tic, tac boom!, Headbands, Fish and chips, Egg and spoon race, Body Parts, Steal the handkerchief, Taboo and Guess the word!

Al final, ens vam acomiadar cantant una cançó que ens vam aprendre. Aquest any vam dedicar la cançó a la Susana una professora d’anglès que va participar en el seminari.  Durant tot el matí ens ho vam passar genial i sobretot vam parlar tota l’estona en anglès! Va ser molt i molt divertit!

Fotos segona edició 2017-2018:

 

Aquest any també com a novetat hem sortit a la TV de Sant Andreu de la Barca! Mireu i gaudiu de la noticia!

Fotos primera edició 2016-2017:

 

Aquest any també ha part d’aquesta gran trobada, els alumnes de secundària ens han preparat una obra de teatre per als alumnes de Cicle Inicial. L’obra de teatre d’aquest any ha estat Hansel i Gretel. S’ho van passar molt bé i van escoltar un bon accent anglès dels alumnes de l’institut! Vam gaudir molt de l’obra! Gràcies!