Instal·lacions

Cliqueu la imatge

L’edifici i el conjunt de terrenys que l’envolten conformen uns espais molt agradables per a la pràctica educativa , són espais molt oberts envoltats de natura pensats per a fer escola.

Els diferents espais de l’escola:
– 6 aules d’educació infantil a la planta baixa preparades per a 25 alumnes a cada nivell. Espais annexos amb serveis d’higiene personal adequats per rentar-hi i canviar-hi els més petits.
– 12 aules d’educació primària a la primera planta amb els corresponents serveis.
– Aula de música/audiovisuals
– Aula de plàstica amb els materials adequats per treballar aquesta especialitat. Aquesta aula també s’utilitza per l’acollida matinal que realitza l’AMPA i pel Menjador escolar.
– English Classes
– Aula d’Educació especial
– Aules de reforç de petit grup
– Sala de gimnàs i expressió dinàmica i equipaments diversos per a la pràctica de l’educació física. Al mateix espai s’hi ha incorporat un escenari de fusta per a les activitats de teatre.        _Lavabos i vestidors.
– Biblioteca amb els llibres de lectura i consulta, amb un equip d’audiovisuals.
– Aula d’informàtica amb ordinadors per a la pràctica de la informàtica educativa. Wifi a tota l’escola. Ordinadors portàtils per al treball a l’aula.
– Menjador amb cuina annexa equipada per a la preparació de tot tipus de menús. Cuina pròpia.
– Sala de mestres
– 4 tutories
– Despatx de l’AMPA
– Despatx Direcció, Secretaria, Cap d’Estudis
– Consergeria
– Magatzem
– Sala de material
– Espais exteriors d’esbarjo amb jardins i cirerers, camps de futbol, pista poliesportiva, racons per a la pràctica de bàsquet i jocs infantils.
– Espais enjardinats per a la pràctica de la jardineria: Hort i compostadora orgànica. Contenidors per a la gestió dels residus.
– Magatzem
– Aula de Psicomotricitat.
– Un bloc de serveis amb ascensor, espais per a la caldera de calefacció, instal·lacions d’aigua i electricitat.