FIL MUSICAL OCTUBRE

Cada mes escoltarem alguna cançó relacionada amb el projecte d’escola d’aquest any: SALVEM EL PLANETA. Comencem amb la cançó Planeta Greta del grup Macedònia.

Macedònia va ser un grup musical de pop infantil i juvenil català que es formà el 2001 i debutà el 2003. Una de les característiques més singulars del grup és que les seves cinc integrants es renoven cada cinc anys per mantenir la imatge jove i així no allunyar-se del públic al qual s’adreça. El projecte fou impulsat per Dani Coma. Les cantants de la quarta generació van ser la Mar Blanch (maduixa), la Carlota Arrey (mandarina), la Noa Massoutié (kiwi), l’Anna Cascos (pinya) i la Gina Santaló (llimona). A primer de març de 2020, el grup va anunciar que és dissoldria de manera definitiva a la primavera de 2021, posant fi a gairebé dues dècades de música.

  • Cançó: Planeta Greta
  • Durada 03:15
  • Àlbum: Planeta Greta
  • Any2020
  • Discogràfica: DiscMedi

 

A la segona cançó donem la benvinguda a la tardor amb La castanyada del grup Katumpa. LA CASTANYADA és una cançó que, ens farà ballar i riure amb personatges mítics com: el Marrameu, la Castanyera i les castanyes dotades de caràcter. El xivarri de les castanyes fan encuriosir la castanyera i arran d’això; es munta una festa per gaudir d’aquesta festivitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>