EXPERIMENTEM PER CONÉIXER ELS MATERIALS I LES SEVES PROPIETATS

Hola famílies!!

A 4t aquest mes estem treballant els materials i les seves propietats. Hem conegut d’on provenen els materials, quines són les seves propietats, com es fabriquen els objectes, per què uns objectes estan fets d’uns o altres materials i hem reflexionat sobre l’impacte mediambiental de la generació de residus i la importància d’aplicar les tres erres: Reduir, Reutilitzar i Reciclar.

Aprofitant que estàvem treballant aquest tema tan interessant, van venir la Gisela i la Iulia del camp d’Aprenentatge del Bages i ens van preparar diferents activitats i experiments per conèixer de primera mà les propietats dels materials: vam experimentar per saber quins materials suren i quins no, quins reaccionen a l’àcid, quins són conductors tèrmics i, fins i tot, vam muntar un circuit elèctric per conèixer quins materials són conductors d’electricitat. Ens ho vam passar genial i vam aprendre un munt!

Aquesta setmana, com a cloenda del projecte, hem creat un mural on es recullen els diferents continguts que hem treballat i on es representa el cicle dels materials i els objectes.

Cliqueu la imatge per poder veure totes les fotografies.

 

Fins aviat,

 

4t A i B.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>