CENT LLAVORS QUE VAN VOLAR

Aquest any les Barretines participem al concurs del Gust per la Lectura, una activitat organitzada des del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya per fomentar l’impuls a la lectura dels nens i nenes. Hem triat aquest llibre donat que en el nostre entorn tan privilegiat, cada any s’esdevé la història que ens relata el conte sobre la vida i trajectòria de les llavors dels arbres.

Abans de tot hem fet hipòtesis del llibre: de què parlarà? quins seran els protagonistes? com creiem que acaba la història?… Tot seguit hem treballat el vocabulari del conte i l’hem explicat. I finalment amb l’ajut del nostre narrador Ot i tots/es els companys/es de la classe hem representat d’una manera ben diferent la trama del conte.

Si el voleu visualitzar només cal clicar aquí i us enllaçarà al vídeo. Esperem que us agradi! Molt bona feina Barretines!! Molta Sort!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>