Repertori CS

LA MÚSICA

Al Cantània 2020 havíem de cantar aquesta cançó que ara repassem. Es diu “La Música” i una assistent virtual es comença a fer “persona” aprenent coses sobre la música. Comencem per aquesta que ja la coneixeu (la coreografia més endavant…)

T’ESTEM ESPERANT: Una cançó sobre el musical “El Petit Príncep” que no forma part de l’espectacle, és un anunci per a la propera temporada que ens parla de com el temps canvia quan s’acaba l’estiu i arriba el Nadal. També ens recorda que la raó de ser dels artistes és el públic i de com en som d’importants i de com ho és l’art per fer-nos sentir feliços.

 

PREVISIONS D’ACOSTAMENT

Així va presentar el grup el seu videoclip al seu Facebook. Aquí el teniu amb i sense veu per poder-lo cantar vosaltres soles i sols.

“Previsions d’acostament” és el nou single i us presentem el videoclip que ens han fet els craks de Deliris amb il·lustracions del nostre Xavier de la Iglesia i que surt juntament amb “El llibre blau de Blaumut” editat per Columna Edicions. Esperem que el gaudiu!!!

DONA-LI A LA VIDA

És una cançó que van cantar Manu Guix i Pau Donés que ens para de donar oportunitats a la vida, de com és important envoltar-nos dels amics, saber escoltar, cantar i viure…

Lligar no és lo teu/Eres un temazo

La cantoautora va composar aquesta cançó amb només 15 anys i la va penjar a Instagram. I d’aquí s’ha convertit en professional de la música. Ella mateixa explica que les seves cançons són autobiogràfiques, és a dir que expliquen coses que li passen de veritat. Uns anys més tard va fer aquesta altra, molt diferent!